Takaisin arkistosivulle
10.5.2019 | Uutiset

Kojamo mukana Open House Helsinki -tapahtumassa – Kottaraisen kortteli avoinna yleisölle

Kojamo järjestää tutustumiskierroksia Kottaraisen korttelissa osana Open House Helsinki -tapahtumaa 18.-19.5.2019.

Kottaraisen korttelissa, Eerikinkadun, Albertinkadun ja Kalevankadun kulmassa sijaitsevat punatiiliset oppilaitosrakennukset toimivat alun perin Teknillisen korkeakoulun sähkö- ja konelaboratoriotiloina. Sittemmin rakennuksissa toimi Metropolia-ammattikorkeakoulu. Kojamon omistukseen rakennukset siirtyivät syksyllä 2017.

Nyt Kottaraisen kortteli on avoinna yleisölle. Osallistu avoimiin kierroksiin osana Open House Helsinki -tapahtumaa. Yhdelle kierrokselle mahtuu 20 ihmistä ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Kierrokset vetää Kojamon hankejohtaja Heikki Hirvonen.

Kierrokset järjestetään seuraavasti:

La 18.5. klo 12, 13 ja 14
Su 19.5. klo 12, 13 ja 14

Alkamispaikka: Albertinkatu 40-42, ulko-oven edusta

Tutustu kohteeseen tarkemmin Open House Helsingin sivuilla.

Lue lisää Open House Helsinki -tapahtumasta: openhousehelsinki.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50-vuotisella kokemuksella. Kuluneen viiden vuoden aikana olemme investoineet suomalaiseen asumiseen noin kaksi miljardia euroa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/