Takaisin arkistosivulle
13.4.2023 | Uutiset

Kojamo avaa vanhan teknillisen korkeakoulun päärakennuksen ovet yleisölle päivän ajaksi

Kojamo kutsuu arkkitehtuurista ja kiinteistöjen uudelleenkäytöstä kiinnostuneita tutustumaan vanhan teknillisen korkeakoulun päärakennuksen tiloihin Open House Helsinki -tapahtuman merkeissä lauantaina 6.5.2023.

Vuodesta 1877 opetuskäytössä palvelleen vanhan teknillisen korkeakoulun päärakennuksen ovet avataan toukokuussa päivän ajaksi. Rakennuksen historiasta ja tulevaisuudesta kiinnostuneille on tarjolla opastettuja kierroksia.

Kierrokset järjestetään seuraavasti:

La 6.5. klo 12, 13 ja 14 alkaen

Kierroksille on vapaa pääsy. Kullekin kierrokselle mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ennakkoon ilmoittautunutta. Kierros alkaa Hietalahdentorin laidalla sijaitsevilta pääovilta, osoitteesta Abrahaminkatu 1, Helsinki.

Tilojen esittelystä vastaa Marianna Heikinheimo, arkkitehti Arkkitehtitoimisto Ark-byroo Oy:sta ja Anssi Romppanen, projektipäällikkö Kojamolta.

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan.

Päivitys 19.4.2023: Kaikki tutustumiskierrokset ovat täynnä.

Lisätietoja:

Open House Helsinki: https://www.openhousehelsinki.fi/

Rakennuksesta tarkemmin: viestinta@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi