Takaisin arkistosivulle
13.10.2022 | Mediatiedotteet

Kojamo allekirjoitti OP Yrityspankin kanssa 100 miljoonan euron suuruisen luottosopimuksen

Kojamo Oyj Mediatiedote 13.10.2022 klo 14.15

Kojamo allekirjoitti OP Yrityspankin kanssa 100 miljoonan euron suuruisen luottosopimuksen

Kojamo Oyj on allekirjoittanut OP Yrityspankin kanssa uuden 100 miljoonan euron suuruisen luottosopimuksen. Luottosopimus on vakuudeton ja sen maturiteetti on 6 vuotta. Rahoitus tullaan käyttämään yhtiön yleisiin rahoitustarpeisiin.

”Meille on tärkeää, että yhtiöllä on käytössään monipuoliset rahoituslähteet. Tämä uusi rahoitusjärjestely tukee strategiamme toteuttamista ja vahvistaa entisestään hyvää rahoitusasemaamme. Olemme iloisia voidessamme jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä OP:n kanssa”, toteaa talousjohtaja Erik Hjelt.

Lisätietoja:

Erik Hjelt, talousjohtaja, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3225                     

Niina Saarto, Group Treasurer, sijoittajasuhteet, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3283

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/