Takaisin arkistosivulle
6.3.2009 | Uutiset

Kilterinmäkeen valmistuu lisää uusia asuntoja

Kilterinmäkeen valmistui helmikuussa Kilterinaukio 4:ään kaksikerroksinen vapaarahoitteinen kerrostalo, jossa on 16 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat kaksioita kooltaan 45,0-58,0 neliötä. Talon asukkaat saavat asumisetuna käyttöönsä ilmaisen pesutuvan kuivaushuoneineen sekä monitoimitilan, jotka sijaitsevat Kilterinkaari 2:ssa.

Lisää vuokra-asuntoja on tulossa toukokuussa, kun Kilterinaukio 5 A ja B valmistuvat. Kahteen moderniin tiiliverhoiltuun kerrostaloon valmistuu 42 asuntoa. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita. Kolmioissa on oma sauna.

Sekä Kilterinaukio 4:n että 5 A:n ja B:n asunnoissa vesimaksu sisältyy vuokraan. Vakuusmaksu on 250 euroa.

Kilterinmäen ensimmäiset asunnot valmistuivat kesällä 2008. Alueelle tulee lähes 650 asuntoa vuoteen 2010 mennessä. Kilterinmäki on vihreämpi paikka asua – autoa ei välttämättä tarvitse. Autoille valmistuu parkkitilaa kallioluolastoon syksyllä 2009.

Kilterinmäkeen on valmistunut myös kovasti kaivattuja rivitaloasuntoja. Rivitaloyhtiöt Kilterinkumpu ja Kilterinkallio ovat nyt muuttovalmiita ja niistä voit vuokrata tai ostaa oman asunnon.

Avarista näkymistä voi myös nauttia Kilterinkirsikassa omassa kerrostaloasunnossa. Komealle paikalle alueen eteläosaan kohoaa Kilterinlinna. Kerrostalon arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2009.

Vantaan Kilterinmäestä saattaa hyvinkin löytyä toiveen mukainen uusi omistus- tai vuokrakoti. Lisätietoja vuokra-asunnoista
VVO-kotikeskuksesta, puh. 020 508 3442 ja omistusasunnoista
VVO Rakennuttaja Oy:n asuntomyynnistä, puh. 020 508 3663 tai osoitteesta www.vvo.fi/kilterinmaki.

Kannattaa tulla tutustumaan!

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.