Takaisin arkistosivulle
6.10.2014 | Uutiset

Kierrättämällä säästät

W750_2014-10-06T11-11_175933637_40

Energiansäästöviikko on Motivan vuosittain viikolla 41 järjestämä valtakunnallinen kampanja, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomiota energiansäästöön ja tottumuksiin käyttää energiaa. Energiansäästöviikko järjestetään nyt 18. kertaa ja mukana on jo satoja yrityksiä ja yhteisöjä ympäri Suomen. Tänä vuonna teemana on erityisesti hankinnat ja miten niissä voi säästää sekä energiaa, ympäristöä että rahaa.

Tiesitkö, että suomalaisten kodeissa pölyyntyy vaatimattoman arvion mukaan 10 miljoonaa vanhaa matkapuhelinta? Niiden arvokkaat raaka-aineet pitäisi saada uusiokäyttöön. Toimita vanhat puhelimesi SER-keräykseen ja vähennät neitseellisten raaka-aineiden tarvetta! Myös VVO-konsernin henkilökunta osallistuu Energiansäästöviikon kunniaksi puhelinten keräykseen.

Lue lisää Energiansäästöviikosta: www.energiansaastoviikko.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.