Takaisin arkistosivulle
18.6.2015 | Uutiset

Kesätyöntekijät tiiviisti mukana VVO:n tulevaisuustyössä

Kesikset.JPG

VVO-konsernin 50 kesätyöntekijää ovat aloittaneet pestinsä Helsingissä ja yhdeksällä muulla VVO-kotikeskuspaikkakunnalla ympäri Suomen. Kesätyöhakemuksia tuli tänä vuonna ennätykselliset 973 kpl ja kesätyöntekijöitä palkattiin enemmän kuin koskaan ennen.

VVO:lla panostetaan siihen, että kesätyöntekijät pääsevät syvällisesti mukaan työnantajan toimintaan – myös suunnitteluun. VVO-talossa järjestettiin perjantaina 12. kesäkuuta pääkaupunkiseudun kesätyöntekijöiden workshop, missä ideoitiin tulevaisuuden VVO:ta megatrendien kuten ekologisuus, digitalisoituminen, jakamistalous ja kaupungistuminen näkökulmista. Workshopin tulokset tullaan huomioimaan yhtiön tulevaisuuden strategiatyössä. Tilaisuuden fasilitoi Miikka Penttinen Grape People Finland Oy:stä.

Fasilitoinnilla tarkoitetaan ryhmän osaamisen yhdistämistä. Tilaisuuteen osallistuneiden kesätyöntekijöiden ryhmässä ideoita alkoikin heti syntyä ja keskustelua käytiin vilkkaasti. Tärkeimmäksi teemaksi tulevaisuustyössä priorisoitui teknologian kehittyminen. Ideoinnin tuloksena oli runsaasti erilaisia kehittämiskelpoisia oivalluksia.

Tilaisuuden alussa VVO-konsernin toimitusjohtaja Jani Nieminen piti puheen kesätyöntekijöille. Hän kertoi, että VVO haluaa ammentaa nuorista sen, miltä maailma näyttää vuonna 2025 ja mitä koti silloin on. Hän innosti nuoria luovuuteen ja rohkeuteen.

– Irrottakaa jalat tukevasti maasta. Muuttamalla asioita tänään voimme olla parempia huomenna. Tulevaisuus on meidän kaikkien käsissä.

Nieminen toivoi, että kaikkien paikkakuntien kesätyöntekijät lähettäisivät hyvät ideansa suoraan hänelle, jotta ne voidaan huomioida kehitystyössä. Hän on lähestynyt kaikkia kesätyöntekijöitä sähköpostilla ja kesän aikana tulleet ideat jutellaan yhdessä auki omassa tilaisuudessaan elokuussa. Parhaat ideat palkitaan.

– Hölmöjä ideoita ei ole. Oli asia pieni tai iso, sen voi aina tehdä paremmin. Olipa kyseessä arjen rutiinien muuttaminen, kokonaisen prosessin uudistaminen, työtehtävän muokkaaminen, työvälineiden parempi hyödyntäminen tai palvelusisällön kehittäminen, kaikki on erinomaisen tervetullutta.

Lisätietoja:
Henkilöstöpäällikkö Eeva Reponen, VVO-yhtymä Oyj, p. 020 5083264, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
VVO https://www.facebook.com/vvofi
Twitter:
VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi
Instagram:
Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut yli 45 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000. Konserni työllistää noin 340 asumisen ammattilaista.