Takaisin arkistosivulle
27.9.2019 | Pörssitiedotteet

Kehitysjohtaja Teemu Suila ei jatka Kojamon palveluksessa

Kojamo Oyj Pörssitiedote 27.9.2019 klo 11:40

Kojamo Oyj:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2017 toimineen Teemu Suilan kanssa on yhteisesti sovittu, ettei hän jatka Kojamon palveluksessa, ja työvelvoite päättyy heti.

”Strategiamme keskiössä on parhaan asiakaskokemuksen aikaan saaminen. Tulemme panostamaan voimakkaasti palvelullistumisen sekä digitalisaation edistämiseen tavoitteenamme toteuttaa uusia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Uuden vastuuhenkilön etsintä on käynnissä”, toteaa toimitusjohtaja Jani Nieminen.

Vastuu liiketoiminnan kehittymisestä siirtyy välittömästi siirtymäkauden ajaksi toimitusjohtaja Jani Niemiselle.

Lisätietoja:

Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3201

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/