Takaisin arkistosivulle
16.3.2009 | Uutiset

Kaskimaa 4 Espoosta valittiin vuoden VVO-taloksi

VVO:n asukashallitus ja VVO-yhtymä Oyj yhdessä valitsevat vuosittain vuoden talon. Vuoden 2009 VVO-taloksi valittiin Espoon Latokaskessa sijaitseva Kaskimaa 4.

Vuoden talon valintaan vaikuttaa muun muassa esimerkillinen asukasyhteistyö ja omasta asuinympäristöstä huolehtiminen sekä hyvin toimiva yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa.

Kaskimaa 4:n valintaan vaikutti talon yhteisöllinen ilmapiiri ja monikulttuurisuus.
– Talossa asuu monen ikäisiä ja kokoisia perheitä, jotka edustavat erilaisia kulttuureja eri puolilta maailmaa ja Suomea. Osa on asunut samassa pihapiirissä talon valmistumisesta lähtien, kertoo asukashallituksen puheenjohtaja Jarmo Natunen.
– Tämä on tavallisten ihmisten talo, jossa asukkaat tekevät asioita yhdessä. Mukavia muistoja on kertynyt muun muassa 10- ja 15-vuotisjuhlista, joihin molempiin osallistui yli sata aikuista ja lasta, Natunen jatkaa tyytyväisenä.

Kaskimaa 4 on vuonna 1991 valmistunut rivitalo, jossa on 54 vuokra-asuntoa. Vuoden VVO-talo on valittu vuodesta 1995 alkaen.

Asukashallitus edustaa VVO:n asukkaita. Jäsenet siihen valitaan jokaiselta VVO-kotikeskusalueelta. Vapaaehtoinen asukastoiminta on aina ollut olennainen osa VVO:n toimintaa ja sen avulla yhtiö kehittää muun muassa asiakkuuksia.
Lisätietoja:
VVO:n asukashallituksen puheenjohtaja, Jarmo Natunen, puh. 0400 401 785
Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 948 750

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.