Takaisin arkistosivulle
24.8.2017 | Uutiset

Kannelmäen entisen ostoskeskuksen tontille Lumo-vuokra-asuntoja

Lumo Kodit Oy rakennuttaa Helsingin Kantelettarentie 15:een 45 Lumo-asuntoa. Asunnot tulevat Kannelmäen ostoskeskuksen paikalle rakennettavaan Uusi Kannelmäki -kortteliin, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Tulevat asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen rakentaminen on käynnistynyt ja kohde valmistuu loppuvuodesta 2018.

  • Investointi on strategiamme mukainen hanke ja sisältyy Pohjola Rakennus Oy Uusimaan kanssa tehtyyn esisopimuspakettiin, sanoo Kojamo Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen.
  • Yhteistyö Kojamon kanssa varmistaa, että Uusi Kannelmäki -aluehankkeemme ensimmäinen vaihe saadaan toteutettua nopeasti ja tehokkaasti. Rakennamme alueelle useita kohteita tulevien vuosien aikana, toteaa Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimitusjohtaja Kim Bono.

Uudesta Kannelmäestä on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan niin junilla, busseilla kuin omallakin autolla. Kortteliin tulee päivittäistavarakauppa, ravintola sekä muita palveluja. Kauppakeskus Kaaren monipuoliset palvelut ovat myös hyvin lähellä. Hämeenlinnantien ja Kehä I:n läheisyys mahdollistavat helpon ja nopean liikkumisen. Taloon rakennetaan 26 autopaikkaa pysäköintikannen alle.

Lisätietoja:

Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, Kojamo Oyj, puh. 0400 472 313, [etunimi.sukunimi](at)kojamo.fi

Toimitusjohtaja Kim Bono, Pohjola Rakennus Oy Uusimaa, puh. 044 751 0100, [etunimi.sukunimi](at)pohjolarakennus.fi

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.