Takaisin arkistosivulle
5.12.2017 | Uutiset

Jyväskylään rakenteilla 44 uutta Lumo-vuokra-asuntoa

Lumo Kodit Oy rakennuttaa Jyväskylän Tiilitehtaantie 46:en 44 laadukasta Lumo-vuokrakotia. Kohteen urakoi Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi. Kiinteistön arvioitu valmistuminen on vuoden 2018 lopulla.

Jyväskylän Mannisenmäkeen rakenteilla olevat Tiilitehtaantie 46:n 44 Lumo-asunnoista 35 on kompakteja yksiöitä ja muut asunnot ovat saunallisia kaksioita ja kolmioita.

Tiilitehtaantie 46 on savuton talo kuten kaikki uudiskohteemme. Savuttomassa talossa on tupakointi kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä tiloissa.

Lähipalvelut löytyvät Palokan keskuksesta. Jyväskylän keskustan palveluihin on hyvät kulkuyhteydet niin joukkoliikenteellä kuin kevyenliikenteen väylien muodossa.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 31.12.2018.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Petri Alatalo, Kojamo Oyj, puh. +358 (0)20 508 3659, petri.alatalo@kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.