Takaisin arkistosivulle
30.3.2006 | Uutiset

Jyväskylään Kekkolantielle 30 uutta vuokra-asuntoa

Jyväskylään Etelä-Kekkolaan, Kekkolantie 22:een VVO:lle valmistuu kolme asuinta-loa, joissa on yhteensä 30 uutta vuokra-asuntoa. Asunnot sijoittuvat kahteen luhtitaloon ja yhteen rivitaloon. Nyt harjakorkeudessa olevat talot valmistuvat elokuussa 2006.

Pienimmät asunnot ovat 48,5 neliön yksiöitä ja suurimmat 84 neliön neliöitä. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, muun muassa jokaisessa asunnossa on oma sauna. Asumisviihtyvyyttä lisää yhteiset tilat, joissa on kerho- ja askartelutilan lisäksi pesutupa ja kuivaushuoneet. Asuntojen keskivuokra on 9,60 euroa/neliö/kuukausi.

Kekkolantie 22:n pääsuunnittelijana on arkkitehtitoimisto Jukka Tikkanen Oy. Rakentamisen kokonaiskustannukset ovat 3,29 miljoonaa euroa.

Jyväskylän seutu on kehittyvä talousalue. Vuoden 2006 aikana VVO:lle valmistuu Jyväskylään 92 vuokra-asuntoa. Se on lähes 40 prosenttia yhtiön tänä vuonna valmistuvasta vuokra-asuntotuotannosta. Vuosina 2003 – 2006 VVO on rakennuttanut yhteensä 225 vuokra-asuntoa Jyväskylään.

Lisätietoja:
aluepäällikkö Martti Müller,
VVO-kotikeskus, puh. 0400 647 233

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.