Takaisin arkistosivulle
20.5.2020 | Uutiset

Jätkäsaareen valmistuu uusia Lumo-koteja

Tiedote 20.5.2020

Syyskuun 2020 lopussa valmistuu lisää uusia Lumo-vuokrakoteja Jätkäsaareen, alueen länsipuolelle Saukonkanavan kupeeseen. Osoitteessa Karibiankuja 4 on yhteensä 74 huolella suunniteltua kaupunkikotia kuudessa asuinkerroksessa. Talosta löytyy huoneistoja yksiöistä suurempiin perheasuntoihin, saunalla tai tilavalla vaatehuoneella varustettuna. Nämäkin vuokra-asunnot vuokrataan suoraan Lumo-verkkokaupasta Lumo.fi/karibiankuja4

Asukkaiden käytössä ovat arkea helpottavat pesutupa, kuivaushuoneet sekä kerhotila. Korttelin yhteinen sisäpiha ilahduttaa kaikkia talojen asukkaita leikki- ja oleskelualueineen. Autopaikkoja löytyy viereisestä pysäköintilaitoksesta.

Karibiankujan rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja asuntoihin pääsee tutustumaan vuokrauksen jälkeen joko videoesittelyin tai koronavirustilanteen erityisvaatimukset huomioiden kesän aikana. Energiatehokas kiinteistö liitetään Helenin hiilivapaaseen, vesisertifoituun kiinteistösähköverkkoon ja se lämpenee Fortumin hiilineutraalilla kaukolämmöllä. Kunkin huoneiston lämpötiloja sekä ilmanvaihtoa seuraa ja ohjaa Leanheat-mittausjärjestelmä.

Myös Karibiankuja 4:n naapuriin, Bahamankatu 8:aan, valmistuu uusia Lumo-koteja heinäkuun 2020 alussa. Bahamankadulle tulee yhteensä 82 vuokra-asuntoa ja kolmannes talon asunnoista on jo vuokrattu Lumo-verkkokaupan kautta, Lumo.fi/bahamankatu8.

Jätkäsaari on kantakaupungin ja avomeren kainalossa

Jätkäsaaren kasvu jatkuu, ja asuinalueen suosio kasvaa samaan tahtiin. Kaupunkilaisten merellinen kotipaikka houkuttelee hyvine palveluineen ja kulkuyhteyksineen. Huolella suunniteltu urbaani asuinalue on monimuotoisten kerrostalojen muodostama, ja niiden väleihin ja sisäpihoille on rakennettu viihtyisiä viheralueita leikkipaikkoineen.

Jätkäsaari on osa kantakaupunkia, ja aluetta leimaa vahvasti meren läsnäolo. Korttelit muodostavat suojaisia sisäpihoja ja talojen kivijaloissa on kattavasti erilaisia palveluja, kahviloita ja ravintoloita. Jätkäsaari on myös tuhansien työpaikkojen aluetta. Jätkäsaaren aluekokonaisuuden on suunniteltu valmistuvan vuonna 2030.

Lisätietoja

Ville Kilpi
Aluejohtaja, pääkaupunkiseutu
p. 020 508 3407
ville.kilpi@lumo.fi

Lumo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/