Takaisin arkistosivulle
14.11.2016 | Uutiset

Järvenpään Sauvakatu 2:n kaksi kerrostaloa peruskorjauksessaUutisen otsikko

VVO-konserni peruskorjaa 58 Lumo-vuokra-asuntoa Sauvakatu 2:ssa Järvenpään keskustan tuntumassa. Talot ja asunnot saavat uuden raikkaan ilmeen, kun ne peruskorjataan sekä sisältä että ulkopuolelta.

Uudistuvat asunnot ovat yksiöistä neliöihin. Korjauksessa kaikki asuntopinnat uusitaan. Keittiö- ja komerokalusteet uusitaan ja keittiöihin tulee muun muassa astianpesukone. Uudet lattiamateriaalit ovat helppohoitoista laminaattia ja kylpyhuoneissa kaakelia.

Kiinteistöissä tehdään laaja LVIS-remontti, missä talon vesijohdot ja viemärit sekä sähköasennukset uusitaan. Ilmanvaihtoa tehostetaan ja lämmitysjärjestelmä kunnostetaan. Talon julkisivu maalataan ja piha-alueet uusitaan. Yhteiset tilat kuten saunaosasto ja kertotila kunnostetaan asukkaiden käyttöön.

VVO-konsernin korjauskulut ja ajanmukaistamisinvestoinnit olivat viime katsauskaudella yhteensä 51,0 miljoonaa euroa, joista ajanmukaistamisinvestointien osuus oli 23,6 miljoonaa euroa.

– Peruskorjaus tukee osaltaan strategiamme mukaisesti parempaa kaupunkiasumista ja kestävää kehitystä, sanoo yksikönjohtaja Tommi Parikka VVO-yhtymä Oyj:stä.

Uusiutuva Pajalan alue on noin kilometrin päässä keskustasta. Alueella on ylä- ja alakoulu, kauppa sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet muun muassa uimahalli on vieressä ja lyhyt matka junalle.

Uudet Lumo-kodit valmistuvat kahdessa erässä touko-kesäkuussa 2017. Kohteen rakennustöistä vastaa NHK Rakennus Oy.
Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Tommi Parikka, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3614, tommi.parikka(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Tähän elementtiin tulee uutisen sisältö. Voit tuoda samaan elementtiin kaiken sisällön, sekä tekstin että kuvat. Kuvien lisääminen tapahtuu Add Media -painikkeella.

Ingressi lihavoidaan.

Muista käyttää väliotsikoissa H2- ja H3-muotoiluja.

Yrityskuvaus on valmiina alla omassa elementissä.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.