Takaisin arkistosivulle
20.6.2011 | Uutiset

Jani Nieminen VVO:n uudeksi toimitus­johtajaksi

DI, MBA Jani Nieminen (42) on kutsuttu VVO-yhtymä Oyj:n toimitusjohtajaksi 22.8.2011 alkaen. Nieminen seuraa tehtävässään eläkkeelle jäävää nykyistä toimitusjohtaja Urpo Piiloa.

Jani Nieminen toimii tällä hetkellä Realia Group Oy:n varatoimitusjohtajana. Hänen vastuualueeseensa on kuulunut kiinteistöjohtamispalveluiden (Realia Isännöinti ja Realia Management) liiketoiminnan johtaminen sekä konsernin eri brandien yhteistyö. Nieminen kuuluu Realia Group -konsernin johtoryhmään ja hän on konserniyhtiöiden hallituksen jäsen. Nieminen on ollut Realia Groupin palveluksessa vuodesta 2006 lähtien.

Realia Group -konserniin Nieminen siirtyi SATO Oyj:stä, jossa hän toimi useissa eri tehtävissä vuodesta 1997 lähtien. Nieminen oli SATOn asuntosijoitustoimialan johtoryhmän jäsen 1999-2006 ja vastasi ennen Realiaan siirtymistään SATO-Asunnot-yksikön johtajana muun muassa asunto-omaisuuden hoidosta, investoinneista ja realisoinneista.
Lisätietoja:
Riku Aalto
hallituksen puheenjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 711 072

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.