Takaisin arkistosivulle
27.11.2013 | Uutiset

ISS ja VVO solmivat valtakunnallisen kiinteistö­palvelu­sopimuksen

Kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys ISS Palvelut on solminut kiinteistöhuoltoa ja siivousta koskevia alueellisia palvelusopimuksia VVO:n kanssa. Kesän ja syksyn aikana tehdyt kolmivuotiset sopimukset kattavat noin 300 VVO:n kiinteistöä eri puolilla Suomea. Asuinkiinteistöjen lisäksi ISS tuottaa kiinteistöhuoltopalvelut VVO:n pääkonttorille. Sopimus työllistää noin 60 ISS:läistä.

– Kiinteistönhoito ja siivous ovat osa ydinliiketoimintaamme. Pitkän kokemuksemme, koulutetun henkilöstömme ja asiakaskohteiden mukaan räätälöityjen palvelujen avulla pystymme tarjoamaan miellyttävän ympäristön asumiseen ja elämiseen. Meillä on kyky tuottaa VVO:n kiinteistöihin valtakunnallisesti tasaisen laadukasta palvelua ja edesauttaa sopimukseen kuuluvien 300 kiinteistön ja 12 000 huoneiston arvon säilymisessä, liiketoimintayksikön johtaja Matti Ranne ISS palveluista toteaa.

– Halusimme järjestää kiinteistöjemme kiinteistönhoidon ja siivouksen laajempina kokonaisuuksina, jotta pystymme yhdessä palveluntarjoajan kanssa tehokkaammin kehittämään toimintaa. Haimme palveluntuottajia, jotka haluavat sitoutua toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja kykenevät hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. ISS:n hoitoon siirtynyt kokonaisuus oli aikaisemmin hajautettu suurelle joukolle toimijoita, VVO:n ylläpitoyksikön johtaja Kimmo Rintala kertoo.

Lisätietoja:

Ylläpitoyksikön johtaja Kimmo Rintala, VVO-yhtymä Oyj, puh. 040 771 0496, kimmo.rintala@vvo.fi
Liiketoimintayksikön johtaja Matti Ranne, ISS Palvelut Oy, puh. 0400 317 110, matti.ranne@iss.fi

VVO on Suomen suurin valtakunnallinen vuokra-asuntoyritys, joka omistaa yli 40 000 vuokra-asuntoa 45 paikkakunnalla. Vuokra-asunto-kannasta 60 prosenttia on vuokranmääräytymiseltään markkinaehtoista ja 40 prosenttia omakustannusperusteista. VVO perustettiin vuonna 1969. Yritys on pääosin eläkevakuutusyhtiöiden ja ammattiliittojen omistama julkinen osakeyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 335,4 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 70,3 miljoonaa euroa. Lähtökohtanamme on tarjota turvallista ja parempaa asumista.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yksityisille yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2012 liikevaihtomme oli 555 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 12 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 50 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.