Takaisin arkistosivulle
26.5.2015 | Uutiset

Iloinen Korkeasaaripäivä kokosi 4500 asukasta yhteen

Korkeasaaripäivä 2.jpg

Alkava kesä on hienojen asukastapahtumien aikaa. Kesällä asukkaille on luvassa erilaisia urheilutapahtumia ympäri Suomen ja upea Uusi Lastensairaala 2017 LiveAid -konsertti heti koulujen päätyttyä lauantaina 6. kesäkuuta. Asukastapahtumat starttasivat hienosti lauantaina
24.5. Korkeasaaripäivällä, joka kokosi yhteen runsaat 4500 asukasta ympäri Suomen.

Korkeasaari on klassikko, jota ilman kesä ei oikein kesältä tunnu. VVO halusi tarjota asukkailleen mahdollisuuden lähteä viettämään keväistä sunnuntaipäivää Suomen perinteisimpään eläintarhaan.

– Meillä oli runsas kattaus reipasta menoa, hauskaa yhdessäoloa ja tunnelmaa eläinten kevätpuuhia seuratessa. Raitis ulkoilma nostatti tietenkin nälän ja siihen saatiin apu soppatykeissä valmistetusta herkullisesta hernerokasta, joka tarjottiin jokaiselle vieraallemme. Lisäksi ohjelmassa oli yllätyspalkintoja perheen pienimmille, asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistökertoo.

Suomalainen ei ole sokerista, eivätkä pienet sadekuurot haitanneet kävijöitä päivän aikana.
Paikalla oli niin lapsiperheitä kuin varttuneempia pariskuntiakin. Onnenpyöräarvonta kiinnosti kaikenikäisiä eläinten ihmettelyn oheisnumerona ja positiivista palautetta koko tapahtumasta on tullut runsaasti.

Järjestelyt sujuivat kommelluksitta ja asukastoiminnassa tulee olemaan jatkossakin vastaavia isoja tapahtumia.

– Asukastapahtumista jää hyvä mieli yleisölle ja järjestäjille. Niillä luodaan keskinäistä luottamusta ja sitä kautta laatua asumiseen, Kivistö summaa.

Korkeasaaripäivä 2015 690x459.jpg