Takaisin arkistosivulle
24.4.2017 | Uutiset

Hyvinkäälle valmistuu 49 uutta Lumo-asuntoa

Keskustan tuntumaan heinäkuun alussa 2017 valmistuva Värimestarinkaari 3 tarjoaa 49 laadukasta ja savutonta Lumo-vuokra-asuntoa.

Kaksi viisikerroksista taloa muodostavat rauhallisen ja viihtyisän pihapiirin lähellä luontoa ja palveluja. Asunnoista suurin osa on parvekkeellisia kaksioita, joista useimmissa on sauna. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja viidessä kolmiossa on sauna. Alimman kerroksen asunnoissa on terassi.

Valoisien ja vaaleasävyisten asuntojen ja lattiat ovat harmaansävyistä laminaattia ja seinät ovat valkoiset. Keittiöissä on muun muassa astianpesukone ja keraaminen liesi. Tilavat kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on lattialämmitys.

  • Värimestarinkaari 3:n savuttomat ja laadukkaat asunnot ovat hyvä lisä asuntotarjontaamme Hyvinkäällä, sanoo aluepäällikkö Jarkko Ollikainen Hämeenlinnan Lumo-kotikeskuksesta.

Savuttomassa talossa tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa. Tupakointi varten on osoitettu erillinen paikka talon pihalta. Talossa on metsään rajoittuva oleskelupiha sekä sopiva määrä autopaikkoja, joista osa on autokatoksessa. Kauppakeskus Willa, muut palvelut ja rautatieasema löytyvät noin kilometrin päästä.

Lumo-asukkaan etuja ovat muun muassa nopea laajakaista, edullinen 250 euron vuokravakuus ja myös lemmikit ovat tervetulleita. Monipuoliset asiakasedut ja -tapahtumat tekevät asumisesta helppoa ja vaivatonta.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.