Takaisin arkistosivulle
9.9.2015 | Uutiset

Hyvien palveluiden ääreen 51 uutta vuokrakotia

Helsingin Kontulan Leikkikuja 2 b on täydennysrakentamiskohde lähelle metroasemaa ja hyviä palveluja

Helsinki, Leikkikuja 2b

Leikkikuja 2 b:n Lumo-kodit ovat 35 neliömetrin yksiöistä 84,5 neliömetrin neljään huoneeseen ja keittiöön sekä erikokoisia kaksioita ja kolmioita. Raikkaanvaaleissa asunnoissa on tammenväriset laminaattilattiat ja keittiöihin tuo kodikkuutta tammenväriset työtasot. Vaaleissa kylpyhuoneissa on harmaat laattalattiat ja miellyttävä lattialämmitys. Vaaleaksi rapatun kahdeksankerroksisen talon asunnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet.

– Osana helppoa ja vaivatonta asumista Leikkikuja 2 b:ssä kokeillaan pesutuvan ja saunan sähköistä ajanvarausta, sanoo yksikönjohtaja Pia Jaakola VVO-konsernista.

Talossa on monipuoliset yhteistilat; ulkoiluväline-, irtaimisto- ja lastenvaunuvarastot sekä talopesula ja kuivaushuoneet, kuten myös talosauna pukuhuoneineen. Yhteinen kerhotila sijaitsee viereisen Lumo-talon päädyssä. Autopaikat sijaitsevat talon pihalla sisäänkäynnin edessä.

Kontulan uudet ja käytännölliset Lumo-vuokrakodit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien ja kattavien palvelujen äärellä. Metroasema on lähellä ja bussit kulkevat talon vierestä. Vehreä ja väljästi rakennettu Kontula on valmistunut pääosin 1960- ja -70-luvulla. Valmiilla asuinalueella kaikki palvelut ovat lähellä mm. koulut, päiväkodit, leikkipuistot, kaupat, terveyspalvelut, urheilupuiston ja uimahallin. Lähistöllä on myös laajat ulkoilumaastot.

Lisätietoja:
Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola@vvo.fi

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
VVO https://www.facebook.com/vvofi

Twitter:
VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi

Instagram:
Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.