Takaisin arkistosivulle
11.11.2016 | Uutiset

#HyväMe!

VVO-konserni toteutti vuotuisen henkilöstötutkimuksen lokakuussa. Edellisvuosien tapaan taso muihin vastaaviin toimihenkilövaltaisiin työpaikkoihin näiden oli selvästi parempi, sijoitumme toiseksi parhaaseen AA+ luokkaan. Vastausprosentti kyselyyn oli huikea 94,4 eli tulosta voidaan pitää erittäin luotettavana ja kattavana. Siitä on syytä olla kiitollinen.

eeva-reponen

Tutkimus toteutettiin People Power -tutkimusmallilla, jonka ydin keskittyy omistautuneisuutta tuottaviin asioihin eli niihin, jotka saavat ihmiset tekemään innolla ja energialla työtä vastuuntuntoisesti – joskus jopa yli omien ja toisten odotusten.

Olemme viime vuoden kuluessa eläneet kulttuurinmuutosta vuokrayhtiöstä vastuulliseksi asuntosijoittajaksi. On hyvä huomata, että olemme muutosten keskelläkin pärjänneet oikein hyvin. Tästä tyytyväisyyden hyvästä tasosta on kelpo asetelmat jatkaa ja parantaakin.

Erityisen mukavana juttuna voidaan pitää sitä, että yksikkötason tulokset ovat parantuneet yhteishengen ja suorituskyvyn mittareissa. Vahvuutena voidaan pitää myös sitä, että kokemukset esimiestyöstä olivat säilyneet korkealla tasolla normiinkin nähden.

Erittäin merkitsevästi tyytyväisempiä normiaineistoon nähden oltiin siihen, miten yritys panostaa työhyvinvointiin, strategiaviestintään ja päätöksenteon tehokkuuteen. Avoimissa kommenteissa kiiteltiin esim. henkilöstöetuja työkavereita ja ilmapiiriä.

Hyvillä mielin voimme siis jatkaa eteenpäin, hyvä me!

Eeva Reponen
henkilöstöpäällikkö

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.