Takaisin arkistosivulle
17.2.2020 | Uutiset

Hippoksentien uudet Lumo-kodit vuokrattu suoraan verkkokaupasta

Tiedote 17.2.2020 klo 11:00

Lumo-kotien uudiskohde Vasaramäessä Kupittaan urheilupuiston naapurissa on valmistumassa huhtikuun alussa. Kahdeksankerroksiseen taloon tulee 56 nykyaikaista kaupunkikotia.

Turkulaiset ovat ottaneet asuntojen vuokrauksen suoraan verkosta omakseen, sillä kaikista Lumo-kotien Turun alueen vuokrasopimuksista yli 60 % tehdään Lumo-verkkokaupassa. Hippoksentie 31 G:n vuokratut asunnot ovat lähes kaikki menneet suoraan verkkokaupasta, ilman vakuusmaksuja ja hakemuksien täyttämistä. Talo on ollut suosittu, sillä ensimmäisen vuorokauden aikana vuokrattiin toistakymmentä kotia.

Kaikkiaan Lumo-verkkokaupassa vuokrasopimuksia on tehty valtakunnallisesti vuoden 2015 syksystä alkaen liki 16 000 kappaletta. Palvelu on ainutlaatuinen vuokramarkkinoilla. Lumo-verkkokauppa antaa valinnanmahdollisuuden asiakkaalle, ja toimii myös mobiilisti 24/7. Vaikka vuokraaminen on helppoa, toivotaan, että asiakas löytää itselleen toiveita ja tarpeita vastaavan kodin, jossa voi viihtyä pitkään.

Kaikissa Lumo-kotien kiinteistöissä, myös Hippoksentiellä, on käytössä hiilineutraali vesisertifioitu kiinteistösähkö. Näin esimerkiksi Hippoksentiellä asukkaiden yhteiskäytössä oleva sähköpolkupyörä on ekologinen menopeli, kun lataukseenkin käytetty sähkö on hiilivapaasti tuotettua. Lumo-asukas saa sähköpolkupyörän maksutta käyttöönsä pariksi tunniksi kerrallaan. Hippoksentien pihasta löytyvät myös yhteiskäyttöautot: hybridihenkilöauto sekä pakettiauto ovat asukkaiden käytössä edullisesti ja vailla omistamisen huolia.

Turun Lumo-kotikeskuksen aluepäällikkö Katri Kronström on ilahtunut Hippoksentien uudiskohteen suosiosta.

– Alue on muutoinkin haluttua asuinaluetta, ja kun pitkästä aikaa sinne tulee aivan uusia, laadukkaita koteja. Ei ole yllätys, että Hippoksentien kodit ovat olleet suosittuja. Kupittaan alue on kuin New Yorkin Central Park – vain hieman matalammilla taloilla, Kronström naurahtaa.

Hippoksentien asukkaita ilahduttaa myös muuttopäivän muuttoapu, kun Lumo-kodit tarjoavat lisäkäsiä ja -voimaa muuttokuormien kantamiseen.

Hippoksentie 31 G:n koteihin voi tutustua osoitteessa www.lumo.fi/verkkokauppa-hippoksentie31g

Lumo-kotien asukkaiden palveluista voi lukea lisää osoitteessa www.lumo.fi/asukasedut

Lisätiedot:

Katri Kronström, aluepäällikkö, Lumo-kotikeskus Turku, katri.kronstrom@lumo.fi, puh. 020 508 3011

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/