Takaisin arkistosivulle
1.12.2016 | Uutiset

Helsingin Tapaninkylään rakenteilla Lumo-vuokra-asuntoja

Pertunpellontie 6:n ja 8:n taloissa on 56 savutonta vuokra-asuntoa. Asukkaiden vuokrattavaksi tulee Lumo-yhteiskäyttöauto. Asunnot valmistuvat kesällä 2017.

pertunpellontie-8_hki

Rakenteilla olevat Lumo-asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja saunallisia perheasuntoja. Kerroksissa olevissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja maantason asunnoissa terassipihat.

– Persoonalliset talot muodostavat suojaisan sisäpihan leikkipaikkoineen ja Siltapuiston läheisyys lisää asumisviihtyvyyttä, sanoo projektipäällikkö Anna Ritonummi VVO-konsernista.

Talossa on 33 autopaikkaa, joista yksi on varattu asukkaiden vuokrattavissa olevalle yhteiskäyttöautolle. Savuttomassa talossa on tupakointia varten osoitettu erillinen alue talon pihalta.

Alueella on hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut. Päiväkoti, koulut, terveysasema ja päivittäistavarakauppa löytyvät läheltä. Tammiston ja Jumbon monipuoliset kaupalliset palvelut ovat parin kilometrin päässä.

Pertunpellontie 6 ja 8 talot urakoi Rakennuspetäjä Oy. Asunnot valmistuvat kesällä 2017.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Anna Ritonummi, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 629 284, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.