Takaisin arkistosivulle
9.11.2011 | Uutiset

Heinolan piha­kilpailussa kunnia­maininta VVO:n Pehtoorin­katu 3:een ja Konsulin­katu 4:ään

Heinolan kaupungin ympäristötoimi järjesti kevät-kesällä 2011 pihakilpailun. Edellisen kerran kilpailu järjestettiin vuonna 2008. VVO:n Pehtoorinkatu 3:n ja Konsulinkatu 4:n yhteispiha saivat kerrostalo-sarjassa kunniakirjan maininnalla ”pihan hyvä toimivuus ja siisteys”. Istutusten lisäksi palkintolautakunta kiinnitti huomiota pihalla olevaan grillikatokseen, leikkialueisiin, ”mummonkeinuun” ja penkkeihin, jotka mahdollistavat pihan monipuolisen käytön.
– Tämä on iloinen ja asukastoimintaa palkitseva huomionosoitus. Kiitos kuuluu kaikille niille talon asukkaille, jotka ovat osallistuneet pihan kunnostukseen ja ylläpitoon, isännöitsijä Tuula Granholm kertoo. – Pihan hoidossa mietitään jo seuraavia toimenpiteitä, joka sekin kertoo aktiivisesta osallistumisesta yhteisen viihtyvyyden hyväksi.

Kiitos siististä pihasta kuuluu myös huoltoyhtiölle, Heinolan Talohuollolle. Granholmin mielestä oli mielenkiintoinen yhteensattuma, että juuri tämän kohteen kiinteistönhoitaja Erkki Kiljunen palkittiin Lahden alueen parhaana kiinteistönhoitajana Laakin harjoituskauden laatupisteiden perusteella.

Lisätietoja:
Tuula Granholm, isännöitsijä, VVO, puh. 020 508 4325
Kirsi Tuomisto, aluepäällikkö, VVO, puh. 020 508 4320

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.