Takaisin arkistosivulle
3.4.2017 | Uutiset

Hämeenlinnan Lumo-kotikeskuksesta Green Office -toimisto

Hämeenlinnan Lumo-kotikeskus läpäisi WWF:n tarkastuksen ja on nyt auditoitu Green Office -toimisto. Green Office on käytännönläheinen ympäristöjärjestelmä, jonka avulla pyritään ekologisen jalanjäljen pienentämiseen, kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen ja ympäristötietouden lisäämiseen.

Laura Majaniemi (vas.) ja Jarkko Ollikainen ovat iloisia Green Office -tunnustuksesta.

Hämeenlinnan Lumo-kotikeskuksen aluepäällikkö Jarkko Ollikainen on mielissään ansaitusta Green Office -merkistä.

– Yksi strategisista painopisteistämme on olla johtava kestävässä kehityksessä. Sen lisäksi, että teemme tähän tähtääviä toimenpiteitä asuinkiinteistöissämme, on ensiarvoisen tärkeätä näyttää esimerkkiä toimimalla itsekin vastuullisesti omassa työympäristössämme. Jokainen Hämeenlinnan Lumo-kotikeskuksessa työskentelevä ymmärtää arkipäiväisten, pieneltä tuntuvien toimenpiteiden merkityksen: pienistä puroista syntyy ennen pitkää valtava joki.

Valtakunnalliseksi Green Office -toimijaksi

Tavoitteena on, että kaikki alueelliset Lumo-kotikeskukset auditoidaan Green Office -toimistoiksi. Tampereen Lumo-kotikeskus sai merkin käyttöoikeuden marraskuussa 2016. Hämeenlinnassa ollaan ylpeitä siitä, että olemme askeleen lähempänä tavoitetta olla lopulta valtakunnallinen Green Office -toimija.

– On mainiota olla konsernin toinen Green Office -merkin ansainnut Lumo-kotikeskus, Hämeenlinnan kotikeskuksen Green Office -vastaava myyntineuvottelija Laura Majaniemi iloitsee ja kannustaa muita lähtemään mukaan toimintaan.

– Green Office on uskomattoman hieno työkalu konkretisoida paremman ympäristön hyväksi tehdyt käytännön toimet. Konkretisointi taas edesauttaa vastuullisuuden ja kestävän toiminnan ylläpitämistä arjen askareissa, hän summaa.

Kojamon pääkonttori on ollut mukana kehittämässä Green Office -toimintaa Suomessa ja silloinen pääkonttori olikin ensimmäisiä Green Office -toimistoja Suomessa.

Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.