Takaisin arkistosivulle
19.4.2018 | Uutiset

Green Office -pioneerin toiminta laajenee

WWF Suomi myönsi Lahden ja Oulun Lumo-kotikeskuksille Green Office -merkin käyttöoikeuden. Kojamo-konsernilla on nyt jo viisi Green Office -sertifioitua toimistoa Suomessa.

WWF Suomi auditoi keskiviikkona 18.4.2018 Kojamo-konsernin Lahden ja Oulun Lumo-kotikeskuksien ympäristöohjelmat. Molemmat toimistot läpäisivät auditoinnin kirkkaasti ja saivat Green Office -merkin käyttöoikeuden.

– Nyt meillä on yhteensä viisi Green Office -merkin saanutta toimistoa. Seuraavaksi keskitytään liittämään loputkin osaksi vihreiden toimistojen verkostoa, Kojamon Green Office -vastaava Jirka Tuominen iloitsee.

Työ Green Office -verkoston ulkopuolisten kotikeskusten osalta aloitetaan Tuomisen mukaan vielä tämän vuoden puolella.

Kojamo tähtää valtakunnalliseksi Green Office -toimijaksi

Kojamo on ollut mukana kehittämässä Green Office -toimintaa Suomessa ja yrityksen pääkonttori Helsingissä on ollut Green Office -toimisto ohjelman perustamisesta, vuodesta 2002 lähtien. Tampereen ja Hämeenlinnan Lumo-kotikeskukset ansaitsivat Green Office -merkkinsä vuosien 2016-2017 aikana.

Konsernin tavoitteena on saattaa kaikki Lumo-kotikeskukset ohjelman piiriin siten, että lopulta yhtiö on valtakunnallinen Green Office -toimija.

– Yksi strategisista painopisteistämme on olla johtava kestävässä kehityksessä. Sen lisäksi, että teemme tähän tähtääviä toimenpiteitä asuinkiinteistöissämme, on tärkeää näyttää esimerkkiä toimimalla vastuullisesti omassa työympäristössämme, Tuominen kertoo.

Green Office -ympäristöjärjestelmä

Green Office on WWF Suomen kehittämä toimistoille suunnattu ympäristöjärjestelmä, jonka tarkoituksena on auttaa työpaikkoja vähentämään ympäristökuormitustaan, lisäämään työtekijöiden ympäristötietoutta ja saavuttamaan säästöjä. Green Office -ohjelma perustettiin vuonna 2002, jonka jälkeen se on kasvanut maailmanlaajuiseksi. Tutustu tarkemmin: https://wwf.fi/vaikuta-kanssamme/greenoffice/

Lisätietoja:

Jirka Tuominen, toimitilavastaava, Kojamo Oyj

puh. +358 20 508 3729, jirka.tuominen@kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.