Takaisin arkistosivulle
29.3.2021 | Uutiset

Forstmestarinpihalle valmistuvien Lumo-vuokra-asuntojen vehreältä pihalta löytyy sympaattinen pihasauna

Kojamo Oyj Tiedote 29.03.2021 klo 13.30

Espoon Kiloon valmistuu syksyllä uusia Lumo-koteja, joihin muuttavat asukkaat saavat nauttia todella harvinaisesta luksuksesta: omasta pihasaunasta. Forstmestarinpiha 2:ssa sijaitseva kohde on osa laajempaa kymmenen talon rakennushanketta.

Espoon Kilo sijaitsee kartanomaisessa ympäristössä, jossa on juna-asema, kauppoja, pientaloalue sekä kerrostaloja. Forstmestarinpihan Lumo-asukkaita ilahduttaa harvinainen luksus: kolmen talon yhteinen pihasauna.

”Kohteidemme suunnittelussa tärkeimpiä asioista ovat sijainti ja miljöö. Forstmestarinpihalle rakentuvat Lumo-kodit ovat valoisia ja moderneja, ja talojen ulkoasu on kodikas ja sympaattinen. Yhteistilat ovat tänä päivänä erityisen tärkeitä, ja tässä kohteessa erikoisuutena on vehreän pihapiirin keskeltä löytyvä hulppea pihasauna”, kertoo Lumo-kotien myyntijohtaja Ville Kilpi.

Pihasaunassa on kolme saunaosastoa, erilliset pukuhuoneet ja terasseja, jotka tarjoavat nautinnollisen vilvoittelupaikan saunomisen lomassa. Puutarhamaisen pihapiirin suojassa sijaitsee myös yhteinen kerhotila sekä lasten leikkialue.

Forstmestarinpihan 106 asuntoa ovat yksiöitä, kaksioita ja kompakteja kolmioita. Suurimmassa osassa on lasitetut parvekkeet, yksiöissä trendikkäät ranskalaiset parvekkeet. Asuntojen ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon.

”Näen Forstmestarinpihan houkuttelevana niin eri-ikäisille yksin asuville kuin pariskunnille ja pienille perheille. Kilon asuinalue on monipuolinen, ja kartanomainen miljöö tarjoaa hienot ulkoilumaastot. Hyvät junayhteydet täydentyvät lähivuosina Raide-Jokerilla”, Kilpi sanoo.

Uudet kodit ovat suoraan vuokrattavissa helposti verkkokaupassa

Forstmestarinpihan 106 Lumo-kotia ovat avautuneet vuokrattaviksi Lumo-verkkokaupassa. Asuntoja ei tarvitse erikseen hakea, vaan kodin voi vuokrata heti. Kilon uusiin Lumo-koteihin pääsee muuttamaan syksyllä 2021.

Katso Kilon vapaat vuokra-asunnot Lumo-verkkokaupassa: https://lumo.fi/vuokra-asunnot/Espoo/Kilo/Forstmestarinpiha-2
 

Lisätiedot medialle:

Myyntijohtaja Ville Kilpi, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3407, ville.kilpi(at)lumo.fi

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/

Lue lisää

Forstmestarinpiha 2