Takaisin arkistosivulle
10.11.2009 | Uutiset

Etsitään vuoden 2010 VVO-taloa

VVO:n asukashallitus valitsee vuosittain parhaan VVO-talon. Vuonna 2009 vuoden VVO-taloksi valittiin Espoon Kaskimaa 4. Talossa järjestetään aktiivisesti asukastapahtumia ja yhdessä tekemisen henki on hyvä. Useiden kansallisuuksien ja kulttuurien rikastuttama talon arki on osoitus siitä, että eri kulttuuritaustoja voidaan hyödyntää arkipäivän toimissa myönteisesti.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä talolta erityistoimenpiteitä. Hyvä ja viihtyisä taloyhtiö mukavilla naapureilla voi riittää! Hyvistä ideoista ja toimintamalleista palkitaan koko taloyhtiötä. Aiempina vuosina palkintorahoilla on esimerkiksi kunnostettu grillikatosta ja ehostettu kerhohuoneita.

Vapaamuotoiset hakemukset muutamin kuvin varustettuna lähetetään marraskuun loppuun mennessä osoitteseen: VVO Asukashallitus, PL 40, 00301 Helsinki tai sähköpostilla pekka.kivisto@vvo.fi.
Voittaja valitaan 11.12.2009 asukashallituksen kokouksessa.

Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, puh. 020 508 3711

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.