Takaisin arkistosivulle
15.6.2011 | Uutiset

Espooseen ja Vantaalle valmistuu kesäksi yhteensä 215 uutta vuokra-asuntoa

VVO:lle on valmistunut vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla kaiken kaikkiaan jo 644 asuntoa. Uusimmat vuokra-asunnot löytyvät Espoon keskuksesta Asemakuja 1:stä ja Vantaalta Kilterinaukio 1:stä.

Asemakujan kohde on suuruusluokaltaan mittava. Neljästä kerrostalosta muodostuvassa kohteessa asuntoja on yhteensä 166 kappaletta. Asunnot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita. Myyntineuvottelija Pia Pölläsen mukaan kohde on ollut määrällisesti haastava, kun samaan aikaa valmistui paljon asuntoja. Siihen nähden vuokraus on onnistunut yllättävänkin hyvin. Erityisesti kohteen sijaintia on arvostettu. Espoon keskuksen hyvät palvelut ja kulkuyhteydet ovat viehättäneet uusia asukkaita.

Vantaan Kilterinmäen viimeksi valmistunut 49 asunnon kohde Kilterinaukio 1:ssä päättää VVO:n osalta Myyrmäen kupeessa sijaitsevan Kilterinmäen useamman vuoden ajan jatkuneen massiivisen rakennuttamisen. Kilterinmäen etuna ovat hyvät kulkuyhteyksiä sekä vieressä sijaitsevan Myyrmäen monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut. Markkinointiyksikön johtaja Juha Heino kertoo, että kokonaisuudessaan Kilteristä on muotoutunut turvallinen ja värikäs asuinalue, jossa asukkaat viihtyvät. Pysäköinti on alueella hoidettu mallikkaasti: autopaikat sijoittuvat parkkiluolastoon ja alueen laitamilla oleviin autokatoksiin. Alueen ovat löytäneet erityisesti iäkkäämmät ihmiset, mutta myös lapsiperheet.

Kohteiden keskivuokrat mukailevat pääkaupunkiseudun uudiskohteiden vuokratasoa. Asemakuja 1:ssä keskivuokra on 17 e/m² ja Kilterinaukio 1:ssä 15,40 e/m².
Lisätietoja:
Juha Heino, yksikönjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3704

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.