Takaisin arkistosivulle
20.5.2011 | Uutiset

Espoon Suurpellossa ja Vantaan Leinelässä yleisö­tapahtumat

Koulii-hanke istutti kukkivia kirsikkapuita Suurpellossa

Suurpellossa vietettiin 12.5. Kukkiva Suurpelto -tapahtumaa, joka oli tarkoitettu alueen nykyisille ja tuleville asukkaille. Tapahtuma keräsi Suurpeltoon kohtalaisesti alueen ja lähiympäristön asukkaita. Tapahtuman järjestivät Koulii-hanke, jossa on mukana opiskelijoita Omniasta, Laurean ammattikorkeakoulusta sekä Espoon kaupunki ja Suurpellon markkinointi. Alueella ovensa avanneen Maakirjan päiväkodin lapset istuttivat Lillhemtin puistoon kirsikkapuita ja pensaita.

VVO:n kohteita olivat esittelemässä Espoon kotikeskuksen väki. VVO:n uudiskohteisiin Piilipuuntie 9-11:ssa kävi tutustumassa kaiken kaikkiaan noin 50 ihmistä.

Vantaan Leinelän taideasuinalue avattiin perjantaina 13.5.

Vantaan rakenteilla olevan kehäradan läheisyyteen valmistuvan Leinelän taideasuinalueen avajaisia juhlittiin perjantaina 13.5. Tuulinen, mutta aurinkoinen sää veti paikalle niin alueen kuin lähiympäristönkin asukkaita. Alueella lopputalvesta ovensa avannut Vantaan uusin ja suurin päiväkoti herätti kiinnostusta. Tutustumiskierrokselle jonotettiin sankoin joukoin. Jo valmistuneisiin asuntoihin tutustuttiin myös innolla. Alueen toimijoista kohteitaan olivat esittelemässä VVO:n lisäksi Asuntosäätiö, Lemminkäinen ja Skanska.

VVO:n kesäkuussa 2010 valmistuva 72 asunnon kohde on jo rakenteilla. VVO-kotikeskus Vantaan aluepäällikkö Hilkka Honkanen iloitsi kansanjuhlan hulinassa, että Leinelästä tulee hyvä uudiskohde VVO:lle. Alueelliset palvelut ja hyvä julkinen liikenne tukevat hyvin suunniteltua kohdetta. Kävijöiden sankka määrä ennustaa Honkasen mukaan myös suurta kiinnostusta valmistuvaan VVO:n kohteeseen.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.