Takaisin arkistosivulle
14.6.2012 | Uutiset

Espoon Piilipuuntielle 72 asuntoa

VVO-yhtymä Oyj:lle valmistuu Suurpellon uudelle asuinalueelle 72 uutta vapaarahoitteista vuokrakotia heinäkuun lopussa. Piilipuuntie 31 on hissillinen kerrostalo, jossa on kolme rappua ja neljä kerrosta. Kohteen rakentaminen on edennyt hyvin aikataulussa.

Asuntojen neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ja pintamateriaalit ovat laadukkaita. Lattiamateriaalit ovat tammilaminaattia ja keittiöissä on valkoiset ja puukuvioiset kaapistot. Osassa asunnoista on pihaterassi, muissa pääosin lasitetut parvekkeet. Asukkaiden yhteiskäytössä on saunaosasto ja maksuton pesutupa sekä kuivaushuoneet ja reilusti säilytystilaa. Talon kellarissa on autohalli, jossa on 49 autopaikkaa. Kiinteistö liitetään kaapeli-tv -verkkoon. Vuokraan sisältyy vesimaksu ja 2Mbit Sonera Laajakaista -liittymä.

– Asuntonäytöillä on käynyt mukavasti väkeä ja asuttamisen suhteen ollaan aikataulussa, sanoo myyntineuvottelija Pia Pöllänen Espoon VVO-kotikeskuksesta.

– Piilipuuntie 31 on valmistuessaan VVO:n viides ja viimeinen kohde tällä kadulle, sanoo rakennuttamispäällikkö Petri Alatalo. Aiemmin alueelle ovat valmistuneet kerrostalot osoitteisiin Piilipuuntie 7, 9, 11 ja 25.

Kohteen pääurakoitsija on Rakennusliike Reponen Oy. VVO:n puolelta rakennuttamispäällikkönä toimii Petri Alatalo ja valvojana Markku Mattila.

Lisätietoja:
Petri Alatalo, rakennuttamispäällikkö VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3659
Pia Pöllänen, myyntineuvottelija VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3416

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.