Takaisin arkistosivulle
25.11.2010 | Uutiset

Espoon Asemakuja 1 harjakorkeuteen

Espoon keskukseen, Asemakuja 1:een valmistuu VVO:lle yhteensä 166 vuokra-asuntoa kesä-heinäkuussa 2011 Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy:n suunnittelemana ja YIT Rakennus Oy:n toteuttamana. Asemakuja 1 muodostuu neljästä kerrostalosta, joissa asunnot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita.

– Kysyntä pienistä asunnoista on kova, joten pyrimme vastaamaan asiakastarpeisiin, VVO:n toimitusjohtaja Olli Salakka kertoo.
– Pystyimme rakennuttamaan nämä talot kustannustehokkaasti ja nopeasti neuvottelu-urakkana YIT Rakennus Oy:n kanssa. Tällainen menettely, jossa sekä urakoitsijan että rakennuttajan intressit kohtaavat, on meidän kaltaiselle kokeneelle rakennuttajalle yksi hyvä vaihtoehto rakennuttaa vuokra-asuntoja myös jatkossa, Salakka jatkaa.

– Pienten asuntojen kysyntään vastaavan huoneistojakauman lisäksi kohteen kiinnostavuutta lisää sen sijainti erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sekä kattavien kaupallisten ja kunnallisten palvelujen sijainti kävelyetäisyydellä, yksikön johtaja Juha Heino sanoo.
Espoon keskuksella on Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta vanhin, kivikauteen asti ulottuva historiallinen tausta. Espoon keskuksen alue kehittyy voimakkaasti ja nykyisin alueella asuu tällä hetkellä noin 45 000 espoolaista.

Asuntojen ennakkomarkkinointi on jo alkanut, mutta asuntoihin ei voi vielä hakea. Asuntojen markkinointi alkaa täydellä teholla joulukuun alussa.
– Muutamia ennakkotiedusteluita on jo kuitenkin kohteesta tullut, myyntineuvottelija Pia Pöllänen kertoo.
Kohde valmistuu kahdessa osassa: ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa alustavan arvion mukaan kesäkuun alussa ja toiset kuukautta myöhemmin, heinäkuun alussa.

Asemakuja 1:ssä vietetään harjannostajaisia 25.11.2010.

Lisätietoja:
Olli Salakka, toimitusjohtaja, VVO, puh. 020 508 3774
Hannu Saari, projektipäällikkö, VVO, puh. 020 508 3792

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.