Takaisin arkistosivulle
9.2.2017 | Uutiset

Ensimmäinen Lumo Kompakti on suunnitteilla Vantaan Tikkurilaan

Uusi asumisen konsepti Lumo Kompakti on suunnitteilla Vantaalle Lauri Korpisen katu 8:an. Markkinavuokraa edullisempi vuokra-asunto on neliöitään tilavampi.

Lumo Kompakti on kehitetty kaupungistuvan Suomen, erityisesti pääkaupunkiseudun, tarpeisiin. Kokonaisvuokraltaan edullisempi asumisen vaihtoehto on tervetullut mahdollisuus esimerkiksi työn perässä muuttaville.

Lumo Kompakti on hyvä asuntovaihtoehto heille, jotka arvostavat tehokkaiden neliöiden monikäyttöisyyttä ja helppoja yhteyksiä työpaikalle, harrastuksiin ja palveluihin.

Konsepti eroaa tavanomaisesta asunnosta monikäyttöisellä tilallaan: Esimerkiksi noin 30 neliön asunnoista hukkaneliöt on karsittu. Hotellimainen eteinen, missä wc-kylpyhuone sekä monikäyttötila on erotettu eteistilasta liukuovilla, tuo muunneltavuutta ja väljyyttä sisäänkäyntiin. Liukuovien ollessa auki tila kokonaisuutena on esteetön.

Lisäksi yli kolmen neliön monikäyttötila voi toimia esimerkiksi säilytystilana, mutta myös makuualkovina, vierashuoneena tai vaikkapa pelihuoneena.

Ensimmäinen sijainniltaan sopiva tontti on Lauri Korpisen katu 8 Vantaalla, Tikkurilan aseman vieressä. Talon tontille ei tule autopaikkoja.

Lisätietoja:

Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 243 144, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

Lue lisää:

Uusi asumisen konsepti Lumo Kompakti syntyy joukkoistamalla – tontti haussa

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.