Takaisin arkistosivulle
22.8.2023 | Pörssitiedotteet

CXO Tiina Kuusisto ei jatka Kojamon palveluksessa

Kojamo Oyj Pörssitiedote 22.8.2023 klo 18:00

CXO Tiina Kuusisto ei jatka Kojamon palveluksessa

Kojamo Oyj:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2019 toimineen Tiina Kuusiston kanssa on yhteisesti sovittu, ettei hän jatka Kojamon palveluksessa, ja työvelvoite päättyy 23.8.2023.

”Strategiamme keskiössä on parhaan asiakaskokemuksen aikaan saaminen, ja olemme tehneet panostuksia sen mukaisesti. Keskitymme nyt erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen operatiivisesti tehokkaalla toiminnalla hyödyntäen tehtyjä kehityspanostuksia. Asumisen liiketoimintajohtaja Janne Ojalehto vastaa jatkossa kokonaisuudesta, johon liitetään myös nykyinen CX-organisaatio”, toteaa toimitusjohtaja Jani Nieminen.

Lisätietoja:

Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3201, jani.nieminen@kojamo.fi

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/