Takaisin arkistosivulle
18.6.2012 | Uutiset

Asuntomarkkinointi sähköisessä muodossa mahdollistaa uusia palveluja asiakkaalle

Saapuneista asuntohakemuksista jo noin 90 prosenttia tulee verkkohakemuksena VVO:lle. Asuntojen markkinoinnin siirtyminen verkkoon näkyy lisääntyneinä palveluina sähköisessä muodossa.

Ennen hakemuksen jättämistä asunnon hakijat haluavat saada mahdollisimman paljon tietoa asunnon kunnosta, sijainnista ja palveluista. VVO:n verkossa olevia kohde- ja asuntotietojen sisältöä parannetaan jatkuvasti. Lisäksi rekisteröitynyt hakija voi helposti muokata hakemustaan, mikäli hänen hakutoiveisiinsa tai elämäntilanteeseensa tulee muutoksia.

– Asiakkaiden vaatimustaso on kasvanut. Nopeat verkkoyhteydet ja asiakkaiden tottumus tarvittavien tietojen saantiin ja hyvään palveluun näkyy myös VVO:lla. Asiakkaat pitävät verkosta saatavaa tietoa selvyytenä. Haluamme luonnollisesti vastata odotuksiin mahdollisimman hyvin, kertoo yksikönjohtaja Pia Jaakola.

Nykyisin VVO:lla tarjotaan kaikista kiinteistöistä vakioidut kiinteistötiedot, mutta myös paljon lisätietoa. Vapaiden asuntojen tiedoissa on nykyisin mukana tulostettava sähköinen asuntoesite, jossa mukana kuvia kiinteistöstä ja asunnon pohjakuvat mittakaavassa.

– Vuokra-asuntojen markkinointi on nykyisin aivan samalla tasolla kuin mitä se on omistusasuntomyynnissäkin ja miksi ei olisi, kysyy Jaakola.

Jaakola jatkaa, että uudis- ja perusparannuskohteissa asukas voi halutessaan tehdä virtuaalikierroksen asuntoon. Asiakkaat pystyvät näkemään huoneiston valmiina 3D tai 360-kuvana, vaikka rakennustyöt kohteella ovatkin vielä kesken. Virtuaaliset näkymät helpottavat mielikuvien syntyä omasta kodista ja auttavat tekemään asunnonvalintapäätöksen jo ennen kiinteistöllä käyntiä.

– Olemme nyt kaivelleet kaikkien vanhempienkin huoneistojemme pohjakuvat arkistojen uumenista esiin. Ne on piirretty sähköiseen muotoon asiakkaidemme saataville. Homma oli tuskastuttavan raskas operaatio, mutta kyllä se kannatti, naurahtaa Jaakola.

Lisätietoja:
Pia Jaakola, yksikönjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.