Takaisin arkistosivulle
11.4.2017 | Uutiset

Asumisen päivästä intoa asukastoimintaan

Kojamo-konsernin Asumisen päivää vietettiin seitsemättä kertaa. Tilaisuuteen osallistui lähes 100 asukasaktiivia, jotka toimivat Lumo-kotikeskusten asukastoiminnan kehitystyöryhmissä. Päivän aikana kuultiin ajankohtaisia kuulumisia sekä vierailtiin Kevätmessuilla.

Asumisen päivässä

Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä päivässä Kojamon toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoi yhtiön kehittymisestä ja asumisen palvelumuotoilusta.

– Haluamme investoida palvelumuotoiluun ja tuoda asumiseen helppoutta sekä vaivattomuutta. Haluamme tehdä asioita asiakkaiden parhaaksi. Pyrimme kehittymään jatkuvasti, että olisimme parempia huomenna kuin tänään.

Päivän aikana myös asiakkuusjohtaja Juha Heino korosti asiakaskokemuksen merkitystä: Kaikki kohtaamiset ovat mahdollisuuksia luoda parempaa palvelua.

Rohkeutta poistua omalta mukavuusalueelta

Mukava tunnelma jatkui salissa, kun löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman kannusti inspiroivassa esityksessään rohkeuteen tehdä itselleen uusia asioita. Myös yhteistyö, avoin kommunikointi ja hyvät suunnitelmat ovat edellytyksiä tavoitteisiin pääsemiseksi.

– Luottamus syntyy pitkän ajan kuluessa pohjautuen arvostukseen ja kunnioitukseen. Luottamus on kaiken perusta, silloin kun halutaan tehdä jotain vaikeaa ja haastavaa.

Asumisen päivässä

Asukastapahtumissa tuhansia osallistujia

Vuoden 2016 valtakunnallisiin asukastapahtumiin Linnanmäellä ja Särkänniemessä sekä joulukonserttikiertueella osallistui yhteensä yli 15 000 Lumo- ja VVO-kotien asukasta. Lisäksi järjestettiin paikallisia tapahtumia, joihin osallistui noin 5000 asukasta. Lumo-kotikeskusten alueellisiin Asumisen päiviin osallistui yhteensä yli 1000 asukasaktiivia. Yksittäisissä Lumo- ja VVO-taloissa pidettiin arviolta 2000 tapahtumaa, joihin osallistui noin 20 000 asukasta.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.