Takaisin arkistosivulle
26.5.2011 | Uutiset

Asukkaat lähtivät Korkeasaareen

VVO:n Helsingin asukasaktiivit järjestivät 21.5. Helsingissä asuville VVO:n asukkaille viikonloppuna hurrrrjan murisevan vauhtipäivän Korkeasaareen. Kutsuun vastasi runsaat 600 lapsiperhettä, eläinrakasta ja ulkoiluhaluista asukasta.

Aurinkoinen päivä nostatti monen kävijän poskille kevään ensimmäisen hennon rusketuksen ja hymyn huulille. Lämpö houkutti eläintarhan asukit lekottelemaan kävijöiden näkösälle.

Amurinleopardi, kulaani, apina… Onnistuiko joku näkemään vikkelän saukon? Muhkeaa myskihärkää ei kyllä voinut ohittaa sitä huomaamatta. Karhutalolla oli pakko pysähtyä ja ihailla ruskeakarhujen kisailua. Ja lopuksi tietysti vielä huurruutettiin silmälasit Amazonian trooppisessa kosteudessa.

Asukastapahtuman kunniaksi asukkaille oli tarjolla soppatykillinen hernekeittoa. Lapset saivat jälkiruuaksi jäätelöt.
– Tunnelma oli kertakaikkisen iloinen ja leppeä. Kyllä tällaiset asukkaiden yhteiset päivät ovat osoittaneet tarpeellisuutensa. Kun ohjelma on tarpeeksi mielenkiintoista ja perheen tarpeisiin sopivaa, niin porukka lähtee liikkeelle, Helsingin aluepäällikkö Jukka Tervo kertoi.
– Palaute päivästä on ollut todella positiivista, Tervo myhäili.
– Päivän aikana tuli paljon kyselyjä milloin seuraavan kerran tällainen tapahtuma järjestetään. Myös muut Korkeasaaren vierailijat olivat kiinnostuneita tapahtumasta sekä VVO:sta.

Eikä päivä päättynyt vielä tähän. Korkeasaaren vierailijoiden ottamat valokuvat on kerätty talteen hyvä otos -kuvakisassa. Katsojat pääsevät valitsemaan parhaan otoksen. Voittajakuvan napsaissutta odottaa vielä mukava palkinto. Lieneekö voittajakuvassa eläintarhan omia asukkaita vai Korkeasaaren hymyssä suin kulkevia VVO:n asukkaita?

Lisätietoja:
Jukka Tervo, aluepäällikkö, VVO-kotikeskus Helsinki, puh. 020 508 3817

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.