Takaisin arkistosivulle
10.6.2014 | Uutiset

Asukasyhteistyöllä viihtyisämpää asumista

Joka toinen vuosi pidettävät alueelliset VVO-päivät järjestettiin tänä keväänä. Kaikkiaan kahdeksan tilaisuutta kokosi noin 650 asukasaktiivia eri puolilla Suomea asumisasioiden pariin.

W750_2014-08-25T15-02_28269656_30

Kevään ensimmäinen VVO-päivä pidettiin Vantaalla huhtikuussa, mihin kokoontuivat pääkaupunkiseudun asukasaktiivit. Lappeenrannan tilaisuus pidettiin viimeiseksi 25.5.2014. Osa tilaisuuksista oli useamman VVO-kotikeskuksen yhdessä järjestämiä.

– Mikäli asukastoiminta kiinnostaa, lähde rohkeasti mukaan oman talossasi toimintaan. Voit kääntyä oman isännöitsijän tai nykyisen talotoimikunnan puoleen, heiltä saat lisätietoja. Kaikki VVO:n asukkaat ovat tervetulleita toimimaan asumisviihtyvyyden hyväksi, kannustaa asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö VVO:sta.

Kahdeksaan VVO-päivään osallistui noin 650 asukasaktiivia. Päivien ohjelma ja fiilis oli positiivinen. VVO:n ajankohtaisten asioiden lisäksi tarjolla oli sekä viihteellistä ja hyvinvointiin liittyviä esityksiä.

VVO-päivät on perinteinen ja hyvä foorumi asukasaktiiveille vaihtaa ideoita ja kokemuksia keskenään sekä antaa palautetta VVO:n henkilökunnalle. Ensi vuonna on vuorossa valtakunnallinen VVO-päivä, mihin kutsutaan aktiiveja ympäri Suomen.

Lisätietoja:

Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3711, pekka.kivisto@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.