Takaisin arkistosivulle
16.2.2018 | Uutiset

Asukashallituksen puheenjohtajaksi Raili Kankainen

Asukkaat ovat edustettuina asukasyhteistyössä valtakunnallisesti. Eri Lumo-kotikeskusalueilta on valittu yhteensä 14 edustajaa asukashallitukseen. Heidän tehtävänään on osallistua asukasyhteistyön kehittämiseen sekä vaikuttaa uusien Lumo-palvelujen kehittämiseen.

Asukashallituksen puheenjohtaja vaihtui tänään uuteen, kun entinen puheenjohtaja Jarmo Natunen luovutti haikein tunnelmin paikkansa uudelle puheenjohtajalle, entiselle varapuheenjohtajalle, Raili Kankaiselle.

– Haikeat on tunnelmat tällä hetkellä. Melkein 14 vuotta asukashallituksessa olleena tämä on ollut iso osa elämääni, Natunen kertoo.

Natunen on ehtinyt 14 vuoden aikana tekemään erittäin paljon eri asioita asukashallituksessa ollessaan.

– Parhaimmillaan on ollut 130-160 talokokousta vuodessa ja lukemattomia kokouksia täällä Kojamossa, Natunen kertoo. Lisäksi Natunen on ollut monessa erilaisessa asukastapahtumassa mukana, sekä ollut aktiivinen asukkaiden äänitorvi.

Natusen vinkki Kankaiselle on yksinkertainen: Ole oma itsesi.

– Kyllä Raili hoitaa tämän omalla tavallaan, kun hän on ollut varapuheenjohtajana ja olemme yhdessä hoitaneet tätä hommaa, Natunen naurahtaa.

Kankainen astuu puheenjohtajan saappaisiin hyvillä mielin.

– Minulla on pitkä kokemus jo nyt asukashallituksissa ja kentällä. Jarmon kanssa olemme tehneet hyvällä fiiliksellä töitä yhdessä. Lähden tulevaan kauteen odottavin mielin. Otan Jarmon kaudelta hyviä vinkkejä ja ehkä tuon mukanani myös jotain uutta, Kankainen kehuu.

Molemmat toivovat jatkossa Kojamolta entistä enemmän näkyvyyttä asukkaiden keskuudessa.

– Kojamo erottuu muista vuokranantajista juuri tällä asukasyhteistyöllä. Asukkaiden keskuuteen jalkautuminen yhä voimakkaammin olisi hyvä, Natunen sanoo jäähyväissanoikseen.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Raili Kankainen, puh. 040 733 6690, raili.kankainen@outlook.com

Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, Kojamo Oyj, puh. 0400 908 750, pekka.kivisto@lumo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.