Takaisin arkistosivulle
7.11.2022 | Mediatiedotteet

Arvostettuun Lehtisaareen nousee uusia Lumo-koteja: Harvoin tarjolla

Kojamo Oyj
Mediatiedote 7.11.2022 klo 10.30

Arvostettuun Lehtisaareen nousee uusia Lumo-koteja: Harvoin tarjolla

Merellisen ja perinteikkään Helsingin Lehtisaaren vuokra-asuntotarjonta saa kaivattua täydennystä, kun Papinpöydänkatu 3:een valmistuu maaliskuussa 54 uutta Lumo-kotia. Klassisen tyylikkäiden kotien vuokraus arvostetulla alueella aloitetaan marraskuussa 2022.

Lehtisaari tunnetaan meren läheisyydestä ja luonnonrauhasta. Lumo-kotien aluejohtaja Laura Koiranen toteaa, että Lehtisaari on Lumo -vuokra-asuntotarjonnassa kysytty asuinalue.

“Lehtisaari on ainutlaatuinen alue – perinteikäs, arvostettu ja merellinen. Olemme todella iloisia voidessamme täydentää alueen vuokra-asuntotarjontaa näillä Papinpöydänkadun viehättävillä kodeilla, sillä tällaisia on harvoin tarjolla. Saari antaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen, ja kuitenkin kaupungin keskusta on vain vartin ajomatkan päässä. Julkiset kulkuyhteydetkin ovat hyvät. Nämä kodit ja tämä alue sopivat niin pariskunnille kuin pienille perheille, ikään katsomatta.”

Papinpöydänkatu 3:een rakenteilla olevat tyylikkäät Lumo-kodit ovat yksiöitä, kaksioita ja kompakteja kolmioita, jotka on suunniteltu erityisesti yksin tai kaksin asuville sekä pienille perheille. Nelikerroksiset talot ovat julkisivultaan klassisen moderneja.

Läheisestä Lehtisaaren ostoskeskuksesta löytyvät kauppa, koulu, päiväkoti ja leikkipuisto. Hieman kauempana sijaitsevat Munkkiniemen ja Espoon Tapiolan monipuoliset palvelut. Kutsuvat lenkkipolut halkovat Lehtisaaren vehreitä metsiä, meren rantaa kiertäen. Kuusisaaren puolelta löytyvät puolestaan upeat Villa Gyllenbergin ja Didrichsenin museot taiteen ystäville.

Uudet kodit ovat suoraan vuokrattavissa verkkokaupassa

Papinpöydänkatu 3:n Lumo-kodit tulevat vuokrattaviksi 7.11. Lumo-verkkokauppaan, jossa kodin voi vuokrata heti. Lehtisaaren uusiin Lumo-koteihin pääsee muuttamaan maaliskuun 2023 alussa.

Katso Lehtisaaren vapaat vuokra-asunnot Lumo-verkkokaupassa.

Lisätiedot medialle:

Aluejohtaja Laura Koiranen, Kojamo Oyj, puh. 020 5083411, laura.koiranen(at)lumo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/