Takaisin arkistosivulle
7.6.2016 | Uutiset

Alueellisilla asumisen päivillä 550 asukasaktiivia

VVO-konsernin kahdeksan Alueellista asumisen päivää pidettiin kevään aikana.

Asumisen päivä Vantaalla 23042016

Mittavin tilaisuus pidettiin Vantaalla, mihin osallistuivat pääkaupunkiseudun lisäksi myös Hämeenlinnan, Järvenpään ja Tampereen alueiden 210 asukasaktiivia. Tilaisuudessa palkittiin Nuolialantie 44 B Tampereelta Vuoden taloksi 2016 ja kunniamaininnan sai Maauunintie 25 Vantaalta.

Vantaalla puhunut asiakkuusjohtaja Juha Heino esitteli yhtymän avainlukuja sekä lähiajan kehitysnäkymiä. Hyvähenkisessä tilaisuudessa käytiin vilkasta keskustelua sekä vaihdettiin kokemuksia ja kuulumisia toisten aktiivien kanssa. Yhdessä tekemisen palkitsevuudesta, riemusta ja vähän tuskastakin esitelmöi näyttelijä Tom Pöysti.

Alueelliset asumisen päivät pidettiin Lahdessa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä sekä Turussa, minne osallistuivat myös Porin ja Rauman asukasaktiivit.

Vuorovaikutteisissa ja keskustelevissa tilaisuuksissa käsiteltiin asumisen arkea ja unelmia. Esimerkiksi Oulussa aiheena oli tulevaisuuden asuminen ja Rovaniemellä ympäristö- ja energia-asiat.

Kahdeksaan joka toinen vuosi pidettäviin Alueellisiin asumisen päiviin osallistuin noin 550 asukasaktiivia.

Lisätietoja:

Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3711, pekka.kivisto(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.