Takaisin arkistosivulle
1.6.2015 | Uutiset

50 aloittanut työt vastuullisessa kesäduunissa VVO-konsernissa

VVO-konsernin 50 kesätyöntekijää ovat aloittaneet pestinsä Helsingissä ja yhdeksällä muulla VVO-kotikeskuspaikkakunnalla ympäri Suomen. Kesätyöhakemuksia tuli tänä vuonna ennätyksel-liset 973 ja kesätyöntekijöitä palkattiin enemmän kuin koskaan ennen.

kesamyyntineuvottelijat.jpg
Miisa Lehtinen ja Ville Mirsch toimivat kesän 2015 ajan VVO:n myyntineuvottelijoina pääkaupunkiseudulla.

VVO-konserni ottaa toista kertaa osaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja tekee itseään tunnetuksi toimialansa tulevaisuuden osaajien keskuudessa.

Yhtiölle on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöilleen mielekästä työtä, hoitaa rekrytointiprosessi asiallisesti, antaa riittävää työhön perehdytystä ja ohjausta, olla oikeudenmukaisia ja tasapuolisia, maksaa kohtuullista palkkaa sekä hoitaa työsopimukset ja -todistukset kirjallisesti eli olla esimerkillinen ja vastuullinen työnantaja myös kesätyöntekijöille.

Kesätyöntekijät työskentelevät mm. palveluneuvojina, myyntineuvottelijoina, isännöitsijöinä ja talo-ushallinnon tehtävissä. Tarjolla on monenlaisia töitä, jotka tukevat alan opintoja. Innokkaat ja työhön tarttuvat kesätyöntekijät tuovat taloon omia näkemyksiään ja tarjoavat samalla uudistumisen mahdollisuuksia myös työnantajalle.

– Myyntineuvottelijan kesätyö on mielenkiintoista ja päivät aina erilaisia, kertoo kolmatta kesää VVO-kotikeskus Lappeenrannassa työskentelevä Laura Posti.

– Alkujaan hain VVO:lle töihin, koska halusin uusia kokemuksia asiakaspalvelun piiristä. Nyt tänne vetävät myös mukavat työtoverit ja hyvä ilmapiiri.

– Takana on muutama yhteisnäyttö ja seuraavaksi pidän näytöt yksin, sitä en ennen ole tehnyt. On mukavaa tulla uudelleen tänne töihin, kun joka kesä on saanut tehdä myös uusia asioita ja oppia lisää.

558-VKD_kuvitus.jpg

Lisätietoja:

henkilöstöpäällikkö Eeva Reponen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3264, eeva.reponen(at)vvo.fi