Takaisin arkistosivulle
18.7.2016 | Blogit

Hyvää palautetta senioriprojektista

Kesä- ja heinäkuun aikana toteuttava senioriprojektin pilotti on hyvässä vauhdissa pääkapunkiseudulla. Tavoitteenamme on kartoittaa ikääntyvien asukkaidemme tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Seniorityöntekijät

Käytännön toteutuksesta vastaavat sosiaali- ja vanhustyötä opiskelevat Paula von Koch ja Satu Rautio. He ottavat yhteyttä ikääntyviin asukkaisiimme ja käyvät heidän kodeissaan kuulostellen toiveita sekä kokemuksia asumisesta.

Tarvittaessa he voivat myös auttaa jonkin arkisen asian hoitamisessa asukkaan toiveen mukaisesti. Saatua palautetta ja aineistoa tullaan hyödyntämään ikääntyvien asukkaidemme asumispalveluiden jatkokehittelyssä.

On ilo huomata, että projekti on otettu hyvin vastaan ja olemme saaneet siitä erittäin hyvää palautetta!

Pekka Kivistö
Asiakkuuspäällikkö

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin.

Blogissamme asumisen ammattilaiset kertovat näkemyksiään ajankohtaisista ilmiöistä, hyvästä asumisesta ja työskentelystä näiden asioiden parissa. Ääneen pääsevät niin VVO-konsernin asiantuntijat ja työntekijät kuin asukkaamme ja yhteistyökumppanimmekin.