Takaisin arkistosivulle
22.6.2016 | Blogit

Hyvää kesää!

Hei!

Hyvän asumisen tulevaisuus tehdään yhdessä. Vastuullisena rakennuttajana VVO-konserni katsoo jatkuvasti tulevaisuuteen. Kulunut vuosi on ollut muutosten vuosi: lanseerasimme viime lokakuussa Lumo kotinyt.fi –palvelun, jotta asuntojen vuokraus olisi tasapuolista, helppoa ja nopeaa. Päätimme myös keskittyä Lumo-liiketoimintaan. Nyt kehitämme vauhdilla uusia asumisen konsepteja, palveluita ja ratkaisuita sekä investoimme vahvasti uudisrakentamiseen ja peruskorjaukseen.

Olemme tuottaneet myös täysin uuden asumisen konseptin Lumo Kompaktin. Firan kanssa luotu konsepti on jalostunut osin joukkoistamalla; saimme nuorilta sadoittain hyvän asumisen ideoita Innoday-tapahtumassa HartwallArenalla toukokuussa. Voit lukea uutisen Lumo Kompaktista tästä. Palautteesi on tervetullutta!

Teknologia, kuten esineiden internet IoT ja virtuaaliteknologia, tulevat apuun. Teemme mm. Digitan kanssa yhteistyötä asumisolosuhteiden reaaliaikaisessa seurannassa ja Enevon kanssa jätehuollon kehityksessä. Kaikessa tässä tähtäimessä vaivaton, laadukas ja elinkaarikestävä Lumo-asuminen.

On ollut ilo olla mukana asumisen uudistustyössä, niissä samoissa merkeissä jatketaan syksyllä. Nyt toivotan kaikille oikein rauhaisaa ja virkistävää kesää!

Parhain terveisin,

Jani Nieminen,
toimitusjohtaja, VVO-yhtymä

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin.

Blogissamme asumisen ammattilaiset kertovat näkemyksiään ajankohtaisista ilmiöistä, hyvästä asumisesta ja työskentelystä näiden asioiden parissa. Ääneen pääsevät niin VVO-konsernin asiantuntijat ja työntekijät kuin asukkaamme ja yhteistyökumppanimmekin.

Kirjoittajasta

Jani Nieminen on VVO-yhtymä Oyj:n toimitusjohtaja.

Lue lisää