Takaisin arkistosivulle
17.2.2017 | Blogit

Hyvä työporukka innostaa

YHTEISTYÖLLÄ. Laura Koiranen ja Panu Puura ovat päässeet VVO-konsernissa nopeasti vastuullisiin tehtäviin. Dynaamisessa yrityksessä uusia haasteita on jatkuvasti tarjolla ja työyhteisön tuki lähellä.

Laura Koirasen ura VVO-konsernissa alkoi kesätöillä vuonna 2009, jonka jälkeen hän on siirtynyt aina vaativampiin tehtäviin.

– Olen aina hakenut uutta tehtävää talon sisällä, kun osaamiseni on kasvanut ja minulle on tarjottu mahdollisuus edetä, hän kiittää.

Syksystä 2016 Koiranen on työskennellyt myyntipäällikkönä vastaten pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien Lumo –asuntojen vuokrausyksiköstä ja johtaen vuokrauksen myyntitiimiä. Hän arvostaa monipuolista työympäristöä ja yhteistyötä talon sisällä.

– Ihmiset osaavat aidosti iloita toisten onnistumisista, joita esimiehet ja johto tuovat avoimesti esiin. Henkilöstöön investoidaan, minkä johdosta työyhteisön hyvinvointi on korkea.

Panu Puura tuli VVO:lle tekniseksi manageriksi maaliskuussa 2015 ja on päivittäin tyytyväinen valintaansa.

– Täällä pääsee itse vaikuttamaan. Omia näkemyksiä kuunnellaan ja niitä voi tuoda avoimesti esille.

Puura huolehtii teknisesti kiinteistöjen ylläpidosta, vahinkoasioiden hoidosta, korjauksien teettämisestä ja asukasilmoituksista. Puolet työajasta kuluu toimistolla, puolet kiinteistöillä.

– Parasta on työn monipuolisuus, jossa korostuu tekninen osaaminen ja asiakaslähtöinen asenne. Töihin on kiva tulla eikä aamuisin tarvitse etsiä motivaatiota, hän sanoo.

Yhteistyö vie asioita eteenpäin

Yhteistyö eri tiimien sisällä ja yksiköiden välillä toimii Koirasen ja Puuran mielestä erinomaisesti.

– Näin suureksi organisaatioksi olemme aika ketteriä. Kaupallinen ja tekninen osaaminen sulautuvat luontevasti yhteen ja asioita saadaan vietyä tehokkaasti eteenpäin, Koiranen kertoo.

– Pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Omassa tiimissäni kaikilla on oma taustansa ja erilaista osaamista, joten joku tietää aina vastauksen ja apua saa heti, Puura jatkaa.

VVO-konserni on vakaa työnantaja ja alansa suurimpia toimijoita. Henkilöstö on otettu mukaan strategiatyöhön ja pääsi viime vuoden syksyllä vaikuttamaan yhtiön uusiin arvoihin.

– Henkilöstö on sitoutunut arvoihin ja strategiaan, koska on päässyt vaikuttamaan niihin.

Molemmat kehuvat myös työnantajansa dynaamisuutta, innovatiivisuutta ja kykyä pysyä ajan hermolla.

– Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Koko ajan tulee uusia tavoitteita ja myös tapoja saavuttaa ne, Koiranen kiteyttää.

Teksti Suvi Huttunen
Kuva Aleksi Palmqvist

Julkaistu 27.1.2017 Talouselämän Ura+ artikkelina

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Blogissamme asumisen ammattilaiset kertovat näkemyksiään ajankohtaisista ilmiöistä, hyvästä asumisesta ja työskentelystä näiden asioiden parissa. Ääneen pääsevät niin VVO-konsernin asiantuntijat ja työntekijät kuin asukkaamme ja yhteistyökumppanimmekin.

Lue lisää

  • linkki
  • Katso myös video