Takaisin arkistosivulle
13.5.2016 | Blogit

Elämän mittaisia tarinoita Virkeä-ohjelmallaHarmittaako vallattomuus?Uutisen otsikko

Mikä olisi hienompaa, kuin olla mukana auttamassa nuorta saamaan harrastuksestaan elämän mittainen tarina?
Jo noin neljä vuotta toimineen Virkeä-ohjelman avulla tätä tarinaa tavoitellaan.

Harrastaminen ja siinä huipulle pääseminen vaatii pitkäjänteistä ja innostunutta harjoittelua. Täysipainoisen harjoittelun lisäksi tarvitaan varoja mm. harjoitus- ja kilpailumatkoihin, seuramaksuihin sekä välineiden ja varusteiden hankintaan. Me VVO-konsernissa haluamme antaa taloudellista tukea nuorten harrastuksiin, sitä eniten tarvitseville.

Luistelukoulu_SAN0847

Ensimmäinen askel kohti tulevaa menestystä on harrastuksen aloittaminen. Tätä askelta varten on luotu stipendijärjestelmä, tällä järjestelmällä haluamme auttaa nuoria pysymään harrastuksensa parissa. Näissä stipendihakemuksissa on koskettaviakin tarinoita nuorilta siitä, mihin hän tukea tarvitsisi. Useimmiten tarve on hyvin konkreettinen.

”Kiitos stipendistä, sain uudet koriskengät.”

Stipendin saajilta olemme vastaanottaneet iloisia palautteita siitä, kuinka harrastuksen jatkaminen on helpottunut stipendin avulla. Olemme saaneet olla jo yli 200 myönnetyn stipendin avulla tuomassa iloa harrastavalle nuorisolle.

Kun harrastus muuttuu lähestulkoon ammatiksi, silloin tarvitaan sponsorointia. Sponsoroinnilla haluamme luoda mahdollisuuden keskittyä harrastukseen ammatillisesti. Tällöin tarvitaan muutakin kuin Virkeä-ohjelman mukaista tukea, ja haluamme olla yksi tien tasoittaja tällä pitkällä matkalla kohti huippua.
Nolo juoksee

Paljon ovat jo sponsoroitavat urheilijamme ja seura saavuttaneet: maailmanmestaruuksia, Euroopan mestaruuksia, lukuisia Suomen mestaruuksia, olympiaedustuksia, Suomen ennätyksiä, cup-voittoja, Pohjoismaiden mestaruuksia. Ja tietenkin Rio on useimmilla tähtäimessä.

Vielä siintää uusia maaleja edessä päin. Teemme ne yhdessä!

Ari Laapas

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin.

Blogissamme asumisen ammattilaiset kertovat näkemyksiään ajankohtaisista ilmiöistä, hyvästä asumisesta ja työskentelystä näiden asioiden parissa. Ääneen pääsevät niin VVO-konsernin asiantuntijat ja työntekijät kuin asukkaamme ja yhteistyökumppanimmekin.

Kirjoittajasta

Ari Laapas on VVO-konsernin kiinteistöpäällikkö ja Virkeä-raadin jäsen.

Lue lisää

Mitä tekee nuori, jonka suunnitelmat muuttaa kaverin kanssa kimppakämppään romuttuvat viime hetkellä, ja oma asunto on jo irtisanottu?

Entä hän, jolle tarjotaan uutta kiinnostavaa työmahdollisuutta satojen kilometrien päässä nykyisestä asuinpaikasta? Uskaltaako siinä tehdä päätöstä uusista haasteista, jos asumisen järjestyminen vaikuttaa epävarmalta?

Kuinka toimii nainen, jonka asumisasiat ovat kunnossa, mutta joka kuitenkin unelmoi siitä täysin mahtavasta, kaikki toiveet täyttävästä kodista?

Luetaanko silloin ”vuokralle tarjotaan” -ilmoituksia sanomalehdestä, täytetäänkö vuokra-asuntohakemuksia, asetutaanko siistiin jonoon odottamaan vuokranantajan suosiollista hyväksyntää?

”Kuka olikaan asumisen paras asiantuntija?”

Suomalainen asuminen muuttuu ja toiveet sitä kohtaan ovat entistä moninaisemmat. Kaikki eivät enää näe omaa tupaa ja perunamaata ihanteenaan, eikä omistusasunnon mukanaan tuoma velkataakka ja omaisuudesta huolehtimisen vastuu välttämättä sovi yhteen esimerkiksi joustavuutta, vapautta, vaivattomuutta tai vaikkapa kansainvälisiä elämänkokemuksia arvostavan elämäntyylin kanssa. Pystyykö suomalainen vuokra-asuminen vastaamaan joustavuuden, nopeuden ja vaivattomuuden haasteisiin?

Kyllä digiaikana asumisasioissakin tartutaan toimeen ihan sieltä omalta sohvalta käsin. Vuokra-asumisen parhaat puolet konkretisoituvat uudessa Kotinyt.fi-palvelussamme: Kotinytissä kuka tahansa voi itselleen parhaiten sopivana aikana valita mieleisensä Lumo-vuokrakodin, vuokrata sen itselleen ja muuttaa vaikka seuraavana päivänä. Valinnan vapaus ja valta on siirtynyt vuokralaiselle!

Ei vallattomuus minua harmita, päinvastoin.

Jani Nieminen,
toimitusjohtaja, VVO-yhtymä

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin.

Blogissamme asumisen ammattilaiset kertovat näkemyksiään ajankohtaisista ilmiöistä, hyvästä asumisesta ja työskentelystä näiden asioiden parissa. Ääneen pääsevät niin VVO-konsernin asiantuntijat ja työntekijät kuin asukkaamme ja yhteistyökumppanimmekin.

Kirjoittajasta

Jani Nieminen on VVO-yhtymä Oyj:n toimitusjohtaja.

Lue lisää

Tähän elementtiin tulee uutisen sisältö. Voit tuoda samaan elementtiin kaiken sisällön, sekä tekstin että kuvat. Kuvien lisääminen tapahtuu Add Media -painikkeella.

Ingressi lihavoidaan.

Muista käyttää väliotsikoissa H2- ja H3-muotoiluja.

Yrityskuvaus on valmiina alla omassa elementissä.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.