Takaisin arkistosivulle
29.8.2019 | Työntekijätarinat

Sähköpotkulaudoista hiilivapaaseen tulevaisuuteen – Kojamon kesätyöntekijöiden ideakilpailun tuloksia

Jo perinteeksi muodostunut ideakilpailu kokosi kesätyöntekijät yhteen pohtimaan Kojamon tulevaisuutta.

Kojamon kesätyöntekijöiden ideakilpailun teemoiksi nousivat muun muassa ympäristöystävällisyys, asiakaskokemuksen parantaminen sekä Kojamon tunnettuuden kehittäminen opiskelijoiden keskuudessa. Ideat vaihtelivat sähköpotkulaudoista yhteisruokatilauksiin sekä hiilivapaan asumisen mahdollistamiseen.

Ideakilpailun pääpalkinnon voitti palveluneuvoja Henna Haarala. Idea keskittyi verkkokaupan visuaalisuuteen ja mahdollisuuteen etsiä asuntoja kartan avulla. Kartta parantaisi asiakkaiden käyttäjäkokemusta ja helpottaisi itselle sopivan asunnon löytämistä. 

Toimitusjohtaja Jani Niemisen mielestä idea on loistava. “Hennan idea on selvästi mietitty pitkälle ja sen eteen on nähty vaivaa. Idea otetaan huomioon verkkosivujen kehittämisen yhteydessä”, hän kertoo. 

Ideakilpailu on Janille tärkeä, ja sen myötä on tehty vuosien mittaan paljon parannuksia liittyen sekä pienempiin käytännön järjestelyihin että suuremman mittakaavan muutoksiin. 

“Oli hienoa nähdä, että ideoista syntyi keskustelua kesätyöntekijöiden keskuudessa.”

Jani Nieminen

Ideakilpailun tarkoitus on tarjota kesätyöntekijöille avoin reitti saada ideansa suoraan johtoryhmän käsittelyyn. “Minusta on aina mielenkiintoista nähdä, miltä asiat vaikuttavat kesätyöntekijöiden silmin. Arvostan kaikkia ideoita, jotka meille saapuvat”, Jani kertoo.

Ideakilpailun päätti yhteinen ideapaja, jossa kaikki uudet ehdotukset käytiin läpi. Jani oli tyytyväinen tilaisuuden tunnelmaan: “Oli hienoa nähdä, että ideoista syntyi keskustelua kesätyöntekijöiden keskuudessa.”

Henna suhtautui palkintoonsa ilolla. “Ihan mahtava fiilis. On hienoa, että ideani on todella käyty ajatuksella läpi ja että se otetaan huomioon tulevaisuudessa!”