Takaisin arkistosivulle
24.8.2020 | Työntekijätarinat

Kesäkojamot-podcast: Kuuntele kesän tunnelmat podcastin muodossa

Niklas Nieminen, Elias Odrischinsky ja Ella Palo

Rohkeus uudistaa näkyy Kojamossa myös kesätyöntekijöiden arjessa. Niklas Nieminen ja Elias Odrischinsky keksivät, että Kojamon toimintaan ja kojamolaisiin voisi helposti tutustua podcastin merkeissä. Pienen pohdinnan jälkeen idea lähti lentoon, ja kesätyöntekijöistä kertova podcast on nyt julkaistu.

Kuuntele Podcast

Idea podcastiin syntyi yhteisten keskusteluiden parissa: “Päädyimme yhtenä pilvisenä päivänä pohdiskelemaan omia keskustelujamme ja mieleemme juolahti, että keskustelumme muistuttavat paljolti nykyisin suosittuja podcasteja”, Niklas ja Elias kertovat. ” Rupesimme pohdiskelemaan sitä, että voisiko kesätyöntekijöillä olla oma podcast, jossa käsiteltäisiin niin kokemuksia töissä kuin Kojamoa yrityksenäkin.”

Rupesimme pohdiskelemaan sitä, että voisiko kesätyöntekijöillä olla oma podcast, jossa käsiteltäisiin niin kokemuksia töissä kuin Kojamoa yrityksenäkin.

Niklas Nieminen ja Elias Odrischinsky

Vieraina ensimmäisessä jaksossa ovat itse Elias ja Niklas. He kertovat muun muassa siitä, miten he päätyivät Kojamoon töihin, miten kesä on sujunut ja mitä heidän tehtävänsä ovat pitäneet sisällään.

Elias ja Niklas ovat miettineet myös podcastin tulevaisuutta. Podcastin vieraslistaa voisi esimerkiksi laajentaa myös kesätyöntekijöiden ulkopuolelle: “Miksi rajoittaa podcast pelkästään kesätyöntekijöihin, kun Kojamo-konserni on täynnä mielenkiintoisia tarinoita, ihmisiä ja faktoja”, toteavat Niklas ja Elias.

Pääset kuuntelemaan podcastin myös tästä.