Strategia

Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Toteutamme liiketoimintaa, joka perustuu arvoihimme, jotka ovat ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa.

Strategiset painopisteet 2021

  • Paras asiakaskokemus
  • Omistaja-arvon pitkäjänteinen kehittäminen
  • Johtava kestävässä kehityksessä
  • Osaavin ja energinen työpaikka

Vuoteen 2021 mennessä konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta tai ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Kaupungistumisen ja kasvukeskuksiin suuntaavan muuttoliikkeen myötä konsernilla on hyvät mahdollisuudet kasvaa Suomen vuokra-asuntomarkkinassa.

Keskitymme erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Se syntyy monipuolisista asumisen ratkaisuista, helposta ja vaivattomasta asioinnista kanssamme ja sujuvista sähköisistä palveluista. Lumo-brändi ja asumisen palvelut näyttävät suuntaa vuokra-asumisessa.

Tehokkaiden ja vastuullisten toimintatapojemme toteuttaminen ja yritysvastuun johtaminen ovat kiinteä osa liiketoimintaamme.

Teemme merkityksellistä työtä hyvän asumisen puolesta. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme varmistaaksemme kilpailukykymme. Meillä on kykyä ja intoa löytää entistä parempia rakentamisen ratkaisuja, asumisen palveluja, ekologisia innovaatioita ja keinoja tuottaa hyviä asiakaskokemuksia. Energinen yrityskulttuurimme luo työlle hyvän perustan.