Nuoret ja tulevaisuus

Uskomme nuoriin ja työskentelemme nuorten kanssa monin eri tavoin. Tavoitteena on tukea nuoria tavoitteissaan ja tehdä tulevaisuustyötä sitä kautta. Nuorilla on myös raikkaita, luovia ideoita tulevaisuuden asumisen suunnitteluun, ja niitä kuulemalla pysytään kestävien kotien tiellä.

CqdKZJQXgAAf1xi.jpg

Innokampus

Olimme keväällä 2017 mukana nuorten innovaatiotapahtumassa InnoDayssä, missä kilpaillaan parhaimmista tulevaisuuden innovaatioista. InnoDayn järjestävä Innokampus-tapahtuma toi nuoret mukaan osaksi Lumo-brändin asumisen palvelukehitystä. Nuorten innostus tekee työstä luovaa, hauskaa ja sitä kautta tuloksellista.

CiKyOpjWsAADXsS.jpg

Lue lisää

Kesätyöntekijät

Palkkaamme kesällä 2018 lähes 50 työntekijää Helsinkiin ja muille Lumo-kotikeskuspaikkakunnille ympäri Suomen. Vuonna 2017 konserni otti neljättä kertaa osaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja sijoittui suurten työnantajien sarjassa Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa hienosti ensimmäiselle sijalle.

Lue lisää.

Lumo-sponsorointiohjelma

Lumo-sponsorointiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua sekä nuorten liikuntaa ja sen mukanaan tuomaa hyvää oloa. Vuonna 2012 käynnistetty Lumo-sponsorointiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsorointia nuorille urheilulahjakkuuksille, joilla on lahjoja ja asennetta nousta huipulle. Ohjelmalla tavoitellaan pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä.

Cip9wobUYAE_QrN.jpg

Lue lisää