Kestävää henkilöstöjohtamista

Läpinäkyvät toimintamallit, oikeudenmukaisuus sekä kestävät ratkaisut ovat meille vastuullisen henkilöstöjohtamisen ydintä. Henkilöstön suorituskyvystä kokonaisuutena sekä työntekijöistämme yksilöinä pidetään hyvää huolta. Konsernin toiminnot ja asuntojen vuokraukseen ja hallinnointiin liittyvät työt hoidetaan oman noin 300 asumisen ammattilaisen voimin.

Olemme ylpeitä työmme saavutuksista ja työn merkityksellisyys, selkeät tavoitteet ja kehittymismahdollisuudet antavat tekemiseen paloa.

Työnantajana tarjoamme esimiehille ja koko henkilöstölle hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistaan. Mahdollisuudet jatkuvaan uudistumiseen ja oppimiseen varmistavat kilpailukykymme myös tulevaisuuden muuttuvissa tilanteissa. Työhyvinvointia tuetaan joustavilla työaika- ja työjärjestelyillä, kattavilla työterveyspalveluilla sekä monipuolisilla liikunta- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksilla.

Henkilöstö vuoden lopussa

20182017
Henkilöstö yhteensä298316
Toistaiseksi voimassaolevat/määräaikaiset274/24284/32
Naisia/miehiä, %63/3762/38

hr-0221

Esimiestyö avainasemassa

Esimiestyöllä on kolme painopistettä: suoritus, asenne ja fiilis. Jämäkkä esimiestyö vie tavoitteellisesti ja kannustavasti toimintaamme kohti päämääriämme. Jokaisen työllä on selkeät tavoitteet ja odotukset, ja jokainen saa ohjausta pitkin matkaa.

Johtamisen hyvällä fiiliksellä viestitään, että esimiehen työtä on välittää, kannustaa ja innostaa, saada porukka osallistumaan ja tekemään töitä täysillä ja ilon kautta. Onnistumisten ja hyvän huomaamiseen kiinnitetään konsernissa erityistä huomiota. Kuten asumisen, myös työnteon tekee paremmaksi vahva yhteisöllisyys. Sen takia on tärkeää pitää yllä hyvää me-henkeä, innostunutta ilmapiiriä ja paloa tehdä hyvää työtä – yhdessä.

Vaikka henkilöstöjohtamisen toimintatapojen vaikutuksia arvioidaan pitkällä aikajänteellä, samalla uskalletaan myös kokeilla uusia tuulia, ideoita, erilaisia tekijöitä ja tekemisen tapoja. Tulevaisuus tehdään tänään ja siksi esimiestyössä korostuu mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin ohjaaminen. Esimiesten esimerkki ja työkaverien vahva tuki auttavat tartuttamaan innostusta ja positiivista asennetta.