Asiakaskokemus

Tyytyväiset asiakkaat

Olemme pitkäjänteisesti toimiva, luotettava asuntosijoitusyhtiö, joka kehittää vuokra-asumista aktiivisesti. Strategisena painopisteenämme on paras asiakaskokemus. Se syntyy monipuolisista asumisen ratkaisuista, vaivattomasta asioinnista ja palveluista. Lumo-brändi ja asumisen palvelut näyttävät suuntaa vuokra-asumisessa.

Asuntomme sijaitsevat hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja palvelujen lähellä. Tarjoamme valinnanvaraa kotien ja erilaisten asumista helpottavien palvelujen suhteen.

Pidämme vuokra-asunnot kunnossa, luomme mahdollisuuksia aktiiviseen asukastoimintaan ja panostamme hyvään asiakaskokemukseen.

Vuokrasuhteen jatkuvuuden lisäksi asiakasturvallisuuteen kuuluvat fyysisen ympäristön käyttöturvallisuus ja asiakkaan tietosuoja. Huolehdimme terveellisistä asumisolosuhteista asuntojen sisäilman laadunhallinnalla, joka on osa kiinteistönhoidon laatujärjestelmää.

Teemme aktiivista asiakasyhteistyötä ja kannustamme asukkaitamme osallistumaan oman asumisensa asioihin. Hyvään naapuriyhteisöön kuuluminen lisää asumisviihtyvyyttä ja turvallisuuden tunnetta.

Haluamme olla edelläkävijänä muotoilemassa tulevaisuutta, jossa digitalisaatio ja älykodit mullistavat asumiskokemuksen. Olemmekin edelläkävijöitä asumisen digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Innovaatioalustamme ansiosta myös asukkaat ja kumppanit voivat rakentaa parempaa asumista kanssamme.

Päivitetty 18.2.2020